Eladó ház Felsőtárkány, Fő 170 nm
Eladó ház Felsőtárkány, Fő 170 nm
Eladó ház Felsőtárkány, Fő 170 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8042931
Feltöltve: 1 hónapja

Felsőtárkány eladó családi ház 5 szobás: 109 millió Ft

109 millió Ft
641 176 Ft/m²
170 m²
Alapterület
5572 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 316 346 Ft
Második évtől
431 719 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Heves vármegye, Felsőtárkány településen, a Bükk - hegység kapujában eladóvá vált egy 1988-ban épült 5 egész szobás családi ház. Az ingatlan kiváló szerkezetű, szilikát falazatú, melynek a hőmegtartása kiváló. Nyílászárók műanyagok, a fűtés vegyes tüzelésű és kondenzációs gázkazánnal egyaránt megoldható. A melegvizet 120 l-es Hajdú villanybojler szolgáltatja. A családi ház alapterülete 255 nm: - pince 85 nm, itt található a kazánház, tüzelő tároló és egyéb tároló helyiség - földszint 85 nm, itt került kialakításra a loggia, konyha étkezővel, nappali, kamra, fürdőszoba, WC, hálószoba - emelet 85 nm, itt 3 szoba, fürdőszoba, WC, tároló, erkély található. A szobák laminált parketta borítást kaptak, a fürdőszobákat és a WC-ket 4 éve teljes körűen felújították, ami a vezetékek és a burkolatok, valamint a szaniterek cseréjét jelentette. Az ingatlan részét képezi a gépesített beépített konyhabútor . Az udvar rendezett, több melléképület található: - dupla garázs 35 nm, - nyári konyha 18 nm, - fedett szín, fa tárolására 45 nm, - 60 nm tufa épület, mely tárolásra kiválóan alkalmas, - kamrák 70 nm, 35 nm fedett szín. A több mint fél hektáros telken gyümölcs fák, konyha kert, számos haszon növény található, melynek vízellátását ásott kút adja. A 3 fázisú ipari áram lehetővé teszi ipari gépek működtetését, ezért a gazdálkodáson kívül ipari tevékenység működtetésére is kiváló lehetőség ez a családi ház. Ha felkeltette a hirdetés az érdeklődését bővebb információért keressen elérhetőségeim egyikén!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1988
Erkély:
14 m²
Terasz:
14 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
összkomfortos
garázs
kert
jó közlekedésű
világos
panoráma
kábeltévé
internet
beépített konyhabútor
gépesített
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 615 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 615 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY