Eladó ház Felsőtárkány 114 nm
Eladó ház Felsőtárkány 114 nm
Eladó ház Felsőtárkány 114 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7903590
Referenciaszám: 229_gyf
Frissítve: 17 napja

Felsőtárkány eladó családi ház 3+1 fél szobás: 45 millió Ft

45 millió Ft
394 737 Ft/m²
114 m²
Alapterület
120 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 130 601 Ft
Második évtől
178 233 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egertől 6 km-re Felsőtárkányban eladó szép állapotú 114 nm-es lakóingatlan udvarral. A ház az 1980-as években épült vegyes (tégla, tufa) falazattal, hullámpala tetőfedéssel. A lakrész alapterülete 114 nm, ami praktikus elosztásával jól kihasználja a teret. Konyha-étkező, tágas, világos nappali, zuhanyzó toalettel található az alsó részen. A tetőtérben 1 szoba és 1 fél szoba, valamint egy zuhanyzó toalettel helyezkedik el. Valamint az alagsorban találhatunk még egy szobát. Adottságainak köszönhetően alacsony fenntartási költséggel rendelkezik. A fűtésről és melegvízről kondenzációs gázkazán, valamint egy nappaliban elhelyezett kandalló is gondoskodik. A gyors melegvíz elérést indirekt tartály biztosítja. Az külső nyílászárók műanyagok, redőnnyel felszerelve. A zárt, körbekerített, feddett udvar megközelíthető az utcáról, kapun keresztül, így akár parkolni is tudunk itt, illetve a konyhából közvetlenül is kijuthatunk. Parkolásra a ház előtti területen is van lehetőség, kizárólagos területhasználati engedéllyel. Felsőtárkány kedvelt lakóhely szívesen költöznek ide az ország bármely részéről, de turisták, kirándulók is szívesen látogatják. Minden évszakban számos országos hírű kulturális, szórakoztató, hagyományőrző programmal, rendezvénnyel csalogatja az idelátogatókat. A háztól kb 10 perc sétára található a felsőtárkányi tó, a kisvasút, ami kirándulók által kedvelt úti cél. Séta távolságra megtalálható bolt, óvoda, iskola, bölcsőde, orvosi rendelő, gyógyszertár. Frekventált, mégis nyugodt környéken fekvő ingatlan. Kiváló választás lakhatásra, vagy adottságaiból adódóan akár nyaralónak, apartmannak, üzleti tevékenység végzésére is. Minden korosztály igényeit kielégítő, hangulatos ház! Egyeztessünk időpontot, nézzük meg együtt!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
jó beosztású
jó közlekedésű
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vass Anett Beatrix Gyémántfelhő Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 431 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vass Anett Beatrix Gyémántfelhő Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 431 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY