Eladó ház Felsőszentmárton 73 nm
Eladó ház Felsőszentmárton 73 nm
Eladó ház Felsőszentmárton 73 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7992057
Referenciaszám: HZ034863
Frissítve: 16 napja

Felsőszentmárton eladó családi ház 3 szobás: 13 millió Ft

13 millió Ft
178 082 Ft/m²
73 m²
Alapterület
1774 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 37 729 Ft
Második évtől
51 489 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Természet közeli, csendes faluban, közel a Dráva partjához, 73nm-es, felújított családi ház eladó. Elhelyezkedése nagyon jó, ugyanis Felsőszentmárton egy rendezett, nyugodt falu a Dráva folyó szomszédságában. Közel van a Szentborbási hajókikötő is.Ház tulajdonságai: 2 különnyíló szoba, egy nappali, egy nagy előtér, nagy konyha, külön fürdő és wc, kamra, fedett terasz.- számos melléképület: kazánház (központi fűtés van, modern radiátorokkal), garázs, fatároló (kb egy évnyi fával), egy kicsi és egy nagyobb tégla épület- Műanyag nyílászárók, kivétel kettő kicsi ablak a hátsó falon - redőnyök, kivétel ez alól a fürdő és kamra ablak- új villanyóra, 3 fázis- villanybojler a kamrában- teljesen új fürdő és wc (mindkettőben elszívó ventilátor lett felszerelve)- modern gépesített konyhaszekrény (mosogatógép, indukciós főzőlap, villanysütő, mikrohullámú sütő, páraelszívó)- igény szerint a bútorok és eszközök maradnak (pl kanapé, új fűnyíró)A telek 1744 nm, a hátsó részen több gyümölcsfa is található. Egy ásott kút is van a telken. A faluban megtalálható óvoda, iskola, több bolt, orvosi rendelő. Pécs 1 óra alatt, Szigetvár pedig fél óra alatt megközelíthető autóval. Remek választás állandó lakhatásra, de hétvégi háznak, vagy nyaralónak is kiváló.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1964
Erkély:
9,9 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Urszuly János Duna House - Pécs, Nagy Imre út Az iroda összes hirdetése
+36 30 512 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Urszuly János Duna House - Pécs, Nagy Imre út Az iroda összes hirdetése
+36 30 512 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY