Eladó ház Felsőpetény, Cserhát utca 90 nm
Eladó ház Felsőpetény, Cserhát utca 90 nm
Eladó ház Felsőpetény, Cserhát utca 90 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8061673
Frissítve: 28 napja

Felsőpetény eladó családi ház 3 szobás: 37,9 millió Ft

37,9 millió Ft
421 111 Ft/m²
90 m²
Alapterület
967 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 109 995 Ft
Második évtől
150 112 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Felsőpetény központjában eladó egy rendezett és tágas 967 négyzetméteres telken fekvő igényesen felújított és kényelmesen kialakított garázzsal rendelkező családi ház, gyönyörű panorámával a horgásztóra.
 A felújítások során külső formájában és belső kialakításában is megőrizték a romantikus parasztház stílusjegyeit, berendezésénél pedig a korszerűség kellemes összhangot képez a hagyományos építészeti megoldásokkal. Az ingatlan hasznos alapterülete 90 négyzetméter, elrendezését tekintve a tágas terek jellemzik. Található benne három darab kényelmes szoba, előszoba, közlekedő, egy komfortos és modern berendezésű konyha és étkező és egy ízléses fürdőszoba. A lakótérhez kapcsolódóan további 34 négyzetméteres területen helyezkedik el a garázs és tárolásra alkalmas melléképületek. A ház melegvíz-ellátása gázbojlerrel megoldott. Fűtéséről Immergas típusú gázcirkó gondoskodik, radiátor hőleadókkal, a másodlagos fűtést és a meghitt hangulatot pedig egy szép állapotú vízteres kandalló biztosítja. 
A ház vegyes falazatú, tégla és vályog, a tető cserépfedéssel és a födémen 15 cm-es gyapot szigeteléssel ellátott. A villanyhálózat modern réz kábeleken fut. A közművek közül villany, víz, csatorna és gáz egyaránt megtalálható. A telek jó adottságokkal rendelkezik, gondozott, az örökzöldek mellett található rajta több tárolásra alkalmas melléképület, garázs és egy fúrt kút, mely a locsolást, és a medence feltöltését megkönnyíti a nyári időszakban. Az ingatlan per-, teher- és igénymentes. Vételára: 37.900.000 Ft. Felsőpetény Nógrád megye délnyugati részén helyezkedik el, Váctól 20-25 perc, Budapesttől pedig kb. 50 perc távolságra autóval. A faluban minden megtalálható ami a hétköznapi élet kényelmét biztosítja, óvoda, iskola, boltok, orvosi-, és védőnői ellátás stb.
A községet a Cserhát dombvidéke öleli körbe és a Lókos-patak mellett fekszik, így a kirándulók kedvelt útcélja, része a Kéktúra útvonalnak.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
kert
csendes
világos
panoráma
étkező
melléképület
kandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamás Erdősi RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 385 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamás Erdősi RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 385 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY