Eladó ház Felsőpakony, Mikszáth Kálmán utca 364 nm
Eladó ház Felsőpakony, Mikszáth Kálmán utca 364 nm
Eladó ház Felsőpakony, Mikszáth Kálmán utca 364 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7433654
Referenciaszám: HZ019334
Feltöltve: 16 napja

Felsőpakony eladó családi ház 7 szobás: 230 millió Ft

230 millió Ft
630 776 Ft/m²
364 m²
Alapterület
739 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 667 519 Ft
Második évtől
910 967 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapesttől 30 km-re lévő Felsőpakonyon eladó egy 739 négyzetméteres, összközműves, körbekerített telken található háromszintes családi ház, mely generációk együttélését teszi lehetővé. Az ingatlan két különálló lakást foglal magába. A teljes épület három elektromos - melyből egy ipari – valamint kettő gáz bekötéssel rendelkezik, Az épület kialakításának köszönhetően, az egyik lakásrészre igénybe vehető a "többgenerációs földgáz fogyasztói kedvezmény", amihez a jelenlegi tulajdonos beszerezte a szükséges okiratokat. A házat 1989-ben építették és folyamatosan korszerűsítették. A falak és a födém hőszigetelve lettek, valamint műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, ezért a rezsiköltségek megkímélik a leendő tulajdonos pénztárcáját. A lakások földszintjén lévő, nappaliként is használható közlekedőn keresztül juthatunk a tágas, erkéllyel rendelkező utcafronti szobába, az étkezőbe, a konyhába és az abból nyíló kamrába, valamint a fürdőbe és a különálló wc-be. A galériáról nyílik az erkélyes emeleti szoba, az udvari szoba, az emeleti mosdó és az akár kisebb családi rendezvények megtartására is alkalmas, parkosított kertre néző emeleti napozóterasz a hozzá tartozó tárolóval.Az ingatlan tökéletes választás, ha Ön egy helyen képzeli el családjának otthonát és vállalkozását. A szuterén szinten található, jelenleg fodrászatként működő üzlethelyiség, tovább bővíthető a mellette lévő lakrész összenyitásával, így akár egy tágas lakás, vagy szolgáltató egység is kialakítható. A jelenleg garázsként és műhelyként funkcionáló épületrészben számtalan ipari tevékenység végezhető, melyhez biztosított a szükséges elektromos energiaellátás, korábban esztergályos műhelyként működött. A biztonságról a kamerarendszerrel ellátott riasztó, a kellemes hőmérsékletről hűtő-fűtő klíma gondoskodik. A ház melegét vegyes tüzelésű kazán, valamint gáz cirkók, a meleg vizet villanybojlerek állítják elő.A parkosított kert pázsitjának öntözéséről, valamint a kerti tó vízellátásáról a házi vízművel ellátott fúrt kútról van lehetőség. A kert végében lévő zárt garázs további egy autó tárolására alkalmas.Ha Ön egy Budapesthez közeli, mégis csendes településen képzeli el családjának otthonát, esetleg vállalkozását keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1989
Erkély:
17,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Tamás Duna House - Dabas Az iroda összes hirdetése
+36 70 380 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Tamás Duna House - Dabas Az iroda összes hirdetése
+36 70 380 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY