Eladó ház Felsőpáhok 73 nm
Eladó ház Felsőpáhok 73 nm
Eladó ház Felsőpáhok 73 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8064479
Referenciaszám: HZ013835
Frissítve: 15 napja

Felsőpáhok eladó családi ház 3 szobás: 32,5 millió Ft

32,5 millió Ft
445 205 Ft/m²
73 m²
Alapterület
4530 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 94 323 Ft
Második évtől
128 724 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Felsőpáhok csendes utcájában, nagy telekkel családi ház eladóKeszthelytől alig 10 km-re, a Hévízzel szomszédos Felsőpáhokon eladó vegyesfalazatú 110 m2-es családi ház sok melléképülettel, kétfelé osztható 4530 m2 telekkel.A lakóépületben egy konyhával egybenyitott nappali-étkező, három szoba, közlekedő folyosó, egy nagyméretű fürdőszoba, wc-vel illetve, egy külön wc is található. Az évek során az épületbelső fokozatos felújításon ment keresztül, többek között új burkolatot és műanyag nyílászárókat kapott, továbbá a fürdőszoba átalakítására is sor került. A fűtésről vegyestüzelésű kazán segítségével gondoskodnak.A telken található melléképületek számtalan lehetőséget biztosítanak. A lakóépület mellett található kis tömésház jó adottságot biztosít az állattartáshoz, füstöléshez illetve az itt fennmaradt kemence segítségével egyedi sütés-főzési elképzelésekhez. A gazdasági épületek, a nagy tárolókapacitás, a kamra, a hagyományos pajta szintén tágas teret biztosít az elképzelések megvalósításához.A nagy kiterjedésű, külön is leválasztható hátsó telek jó adottságokkal rendelkezik akár vendégház építéséhez is, a Keszthelyi-hegységre illetve Hévíz és Keszthely közvetlen környékére is szép kilátást biztosít.Méreténél és adottságanál fogva egyaránt tudjuk javasolni gazdálkodni vágyó családoknak (CSOK)  és befektetőknek, ingatlanfejlesztőknek.Ha sikerült felkelteni az érdeklődését, jöjjön el, nézze meg és tegyen ajánlatot!  Ne feledje, vevőinknek minden szolgáltatásunk ingyenes!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Megyer Csaba Duna House - Zalaegerszeg, Ady Endre utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 491 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Megyer Csaba Duna House - Zalaegerszeg, Ady Endre utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 491 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY