Eladó ház Felsőnyék 270 nm
Eladó ház Felsőnyék 270 nm
Eladó ház Felsőnyék 270 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7507925
Referenciaszám: H457642
Feltöltve: 18 napja

Felsőnyék eladó családi ház 7 szobás: 89,9 millió Ft

89,9 millió Ft
332 963 Ft/m²
270 m²
Alapterület
9279 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 260 913 Ft
Második évtől
356 069 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Felsőnyéken, egy csendes, nyugodt környezetben a Balatontól 30km-re, 2000-ben épült, 275 m2-es igényes amerikai stílusú családi házat különálló apartmannal. Az ingatlan ideális nagy családosok, több generáció részére, vagy falusi turizmus végzésére. A hozzá tartozó földterület közel 1 hektár, melyből körülbelül 2000 négyzetméter kertesített, gondozott, a fennmaradó terület jelenleg művelés alatt áll. Az épület hőszigetelve, falazata Ytong téglából épült, amelyet kívül szeletelt tégla díszít. A fő épületben 4 szoba, 2 fürdőszoba, egy különálló wc mosdóval, egy mosókonyha, teljesen felszerelt amerikai konyhával, hozzá tartozó kamrával, hatalmas étkezővel, és 65m2-es nappalival, amelyben található egy igényesen kialakított épített vízteres központi fűtéses kandalló, így igény szerint fával is és gázzal is fűthető az egész épület. A hűtésről nagy teljesítményű klíma felel. Ablakok, ajtók szúnyoghálós egyedi tervezésűek, fából készültek. A házhoz tartozik egy külön álló apartman külön bejárattal. Elosztása: 2 szoba, 1 fürdőszoba, 1 kamra, beépített bútorral ellátott konyha és étkező. A 21 négyzetméteres automata kapuval felszerelt fedett garázsból a házba közvetlenül be lehet jutni, illetve található még egy különálló 50 négyzetméteres garázs, kerti tároló. Az épülethez tartozik még egy 60m2-es pince is. A hátsó fedett terasz körülbelül 60 négyzetméter, igényesen épített kemencével, grillezővel. A gyönyörű udvar részben térkővel burkolt, fűthető autófeljáróval. Az alaposan megtervezett kerti puha műfű mellett a már magasra nőtt örökzöldek biztosítják a teljes privát szféra biztonságát. A házban kiépített riasztó rendszer van. A telek körbekerített ,az utca frontról 2022-ben 42fm gabion kerítés készült külön éjszakai megvilágítással, melyen keresztül elektromos tolókapun juthatunk be az első udvarra. A hátsó udvaron gyümölcsfák, szőlő került telepítésre szépen gondozott füves terület található, mely fúrt kútról működő öntöző rendszerrel locsolható. A hatalmas füvesített területen játszótér, homokozó és 40 méteres hosszú kötélpálya lett kialakítva a gyermekek örömére. Az udvaron egy hatalmas gyönyörű kerti tó, vízeséssel, aranyhalakkal várja a kikapcsolódni vágyókat. A ház tehermentes. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
2005
Terasz:
50 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kuron Ildikó Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kuron Ildikó Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY