Eladó ház Felsőlajos 100 nm
Eladó ház Felsőlajos 100 nm
Eladó ház Felsőlajos 100 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8055190
Referenciaszám: HZ085118
Frissítve: 16 napja

Felsőlajos eladó családi ház 3 szobás: 59 millió Ft

59 millió Ft
590 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
25440 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 171 233 Ft
Második évtől
233 683 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fedezze fel ezt a kellemes ingatlant, amely egy 25 440 m²-es területen elhelyezkedve várja új tulajdonosát Felsőlajoson, Bács-Kiskun megyében.Ez a hangulatos otthon tökéletes választás lehet azok számára, akik a vidéki nyugalomra és a természet közelségére vágynak.A tégla alapon nyugvó vegyes falazatú épület nem csak a robusztus építési módnak köszönhetően állja az idő próbáját, hanem a körültekintő karbantartás révén - úgy mint a nyílászárók cseréje, új radiátorok felszerelése, valamint a tetőcsere - is folyamatosan megújul.Az ingatlanhoz tartozó hatalmas területen található akác erdő, gyümölcsfák és három fúrt kút biztosítja az önfenntartást, míg a tároló helyiségek, garázs, traktor beálló és a zöldséges verem praktikus megoldást kínálnak a mindennapok során.A biztonságot riasztó rendszer garantálja az összes épületben.A telken álló kivett tanya az aszfaltúttól mindössze 70 méterre fekszik,  a buszmegálló közelsége még több kényelmet kínál az itt élőknek.Fontosabb tudnivalók - 25.440 m2 az egész terület bekerítve- parkosított udvar- 80 db termő gyümölcsfa, zömében őszibarack- riasztóval védett minden épület- kb. 100 m2 lakótér, 3 szobával- 2021- es felújítás alkalmával új tető- új nyílászárók redőnnyel, szúnyoghálóval- új vegyestüzelésű  kazán- új radiátorok- dupla garázs- traktorbeálló- különálló pince- gazdasági épületek- 3 db fúrt kútFelsőlajos, ahol az ingatlan található, igazán varázslatos hely. Egyrészt lehetőséget biztosít a pihentető vidéki élethez, míg másrészt nem távolodik el túlságosan a városi szolgáltatásoktól sem. Az itt élők élvezhetik a nyugodt és békés környezetet, miközben számos lehetőség áll rendelkezésükre a szabadidejük aktív eltöltésére is, legyen szó kirándulásról az akác erdőben vagy a helyi közösségi eseményeken való részvételről. A környék ideális választás lehet azok számára, akik szeretnének egy lépéssel közelebb kerülni a természethez, miközben mégsem izolálódnak teljesen a külvilágtól.További információkért hívjon bizalommal akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nánai-Szűcs Edit Ibolya Duna House - Kecskemét, Arany János utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 387 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nánai-Szűcs Edit Ibolya Duna House - Kecskemét, Arany János utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 387 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY