Eladó ház Felpéc 52 nm
Eladó ház Felpéc 52 nm
Eladó ház Felpéc 52 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8091525
Frissítve: 10 napja

Felpéc eladó családi ház 2 szobás: 34,5 millió Ft

34,5 millió Ft
663 462 Ft/m²
52 m²
Alapterület
600 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 100 128 Ft
Második évtől
136 645 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Felpécen, csodás, nyugodt környezetben, Győrtől 20 km távolságra, kínálom eladásra ezt a SIP technológiával kivitelezett, 52,40 nm lakótérrel rendelkező, nappali + 1 szoba elrendezésű, 600 nm területű telken építhető családi házat. A fotók, egy már elkészült típust mutatnak be. Igény esetén nagyobb, illetve kisebb alapterületű, illetve más belső elrendezésű ház is kivitelezhető. Ehhez nyújt segítséget irodánk, ahol egyedi elképzeléseit személyre szabjuk. A típusházak felépítését a kivitelező más telekre is vállalja. A SIP technológia egy környezetbarát építési rendszer, az alacsony energia felhasználású és passzív épületek építéséhez. Rendkívül jó hang és hőszigetelő. A panelek 170 mm vastagságúak, köztük 140 mm formahabosított EPS-GRAFIT szigeteléssel. A külső homlokzat EPS, ATH-80 szigetelés rendszer 10 cm vastagságban. A fő falak belső oldala 12,5 mm vízálló gipszkartonnal borítottak. A Fő falak hőátbocsátó tényezője U -érték: 0,17 W/m2K. A tető szigetelése pedig ESP-GRAFIT 23 cm vastagságú. Az ingatlan belső elrendezése: előtér, nappali-konyha-étkező közvetlen terasz kapcsolattal, 1 szoba, fürdőszoba wc-vel, háztartási helyiség. A nyílászárók 3 rétegű hőszigetelt üvegezésű, műanyag ablakok. A fűtési mód: Fischer 3,5Kw Levegő Hőszivattyús klímákkal kerül kivitelezésre, melynek költségét a hirdetési ár tartalmazza. A technológia megfelel a megújuló energiaforrás alkalmazása szabályának. A beépítésre kerülő rendszer hűtés, fűtés és szellőztető funkcióval is rendelkezik. A tető héjazata könnyített beton cserép. Vállalt befejezési határidő: a végleges szerződéskötéstől számított 5 hónap. Igény esetén fa szerkezetű, fedett pergolás terasz (betonozva, burkolat nélkül) további 200.000,- Ft + 27% ÁFA/ nm áron rendelhető. A hirdetési ár, az emelt szintű fűtéskész állapotra vonatkozik, és tartalmazza a telek vételárát is. 11 M Ft. babaváró hitel, és piaci hitel igénybe vehető, melynek lebonyolítását irodánk díjmentesen vállalja. Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, kérem vegye fel velem a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken: 30/ 2 905 405.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
saját parkoló
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
hőszigetelt
klíma
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kacsaláb Ingatlan Iroda Marcal-Lajta Bt. Kacsaláb Ingatlan Iroda Marcal-Lajta Bt. Az iroda összes hirdetése
+36 30 290 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kacsaláb Ingatlan Iroda Marcal-Lajta Bt. Kacsaláb Ingatlan Iroda Marcal-Lajta Bt. Az iroda összes hirdetése
+36 30 290 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY