Eladó ház Felgyő 109 nm
Eladó ház Felgyő 109 nm
Eladó ház Felgyő 109 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7997857
Referenciaszám: M270512
Frissítve: 16 napja

Felgyő eladó családi ház 4 szobás: 25 millió Ft

25 millió Ft
229 358 Ft/m²
109 m²
Alapterület
5036 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 72 556 Ft
Második évtől
99 018 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ha nyugalomra, a természet közelségére vágyik, ezt látnia kell! --- Csak az OTP Ingatlanpont kínálatában!--- Megvételre kínálunk Csongrád határában, a várostól kb. 6 km-re elhelyezkedő tanyát, melyhez ötezer négyzetméter terület tartozik. A tanyaudvar mellett van egy bekerített kert gyümölcsfákkal, valamint egy kis akácos. A négy szoba-konyhás lakóépület 2000-ben alá lett falazva, valamint teljesen új tetőszerkezetet kapott. Ki lettek cserélve a villany, víz, csatorna vezetékek, valamint központi fűtés került kialakításra, melyet egy vegyes tüzelésű kazán szolgál ki. A vizet 2 fúrt kút és egy ásott kút szolgáltatja. A mélyebb kút vize iható. A nappali, konyha és a vizes helyiségek kerámia burkolatot kaptak, a szobák laminált parkettásak. A 3 belső szobát a megőrzött gerendás mennyezet teszi hangulatossá. A lakóépület mellett egy istállóból kialakított dupla garázs, valamint egy erősen felújítandó, ólakból álló melléképület határolja a tanyaudvart. A tanya az aszfaltos úttól 1km-re helyezkedik el, az oda vezető földút jól járható. Vannak állandó lakosok a környező tanyákban. Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és vevők rendelkezésére. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót biztosítunk. Az OTP Banknál elérhető Babaváró, falusi CSOK, CSOK Plusz hitel és egyéb kölcsönök intézését díjmentesen vállaljuk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint ügyvédet biztosítunk. Irodáink Szentes, Petőfi utca 12. a buszmegálló felől, és Csongrád, Fő utca 54. szám alatt várjuk a személyes érdeklődőket. Válasszuk ki együtt az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot banki sorban állás nélkül!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
1940
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
garázs
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vas Edit Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 402 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vas Edit Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 402 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY