Eladó ház Etyek 70 nm
Eladó ház Etyek 70 nm
Eladó ház Etyek 70 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7893294
Frissítve: 6 hónapja

Etyek eladó családi ház 2 szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
855 714 Ft/m²
70 m²
Alapterület
330 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 173 845 Ft
Második évtől
237 247 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy teljeskörűen felújított vegyes falazatú Családi ház. Az ingatlan A-Z-ig korszerűsített, az egész vízvezeték és elektromos hálózatot cserélve lett. Az új minőségi nyílászárókon keresztül friss levegőt és fényt áraszthatunk a házba, az etyeki szőlészetek hangulatával. A 5.3-as fűtésre előkészített GREE klímának köszönhetően minden évszakban kellemes hőmérsékletet biztosíthatunk pillanatok alatt, a padlófűtés pedig teljes komfortot nyújt a hideg téli napokon. Az intelligens bojler biztosítja a folyamatos meleg vizet. Az ingatlant modern, minőségi IKEA bútorokkal berendezett, melyek stílusos és hangulatos otthoni környezetet teremtenek. A kiváló állapotban lévő borospincében remek helyet biztosíthatunk a bor szerelmeseinek, és a rendezett kertben kellemes időtöltésre van lehetőség. A kocsibeálló mellett egy 12 m2 szerszámos ház is rendelkezésére áll, amely további tárolási lehetőséget biztosít. Az ingatlan alapterülete kb 40nm, emellett még tetőtér is rendelkezésre áll, amely minimalista módon jelenleg egy nagy légtérként, de a lehetőség megvan szobák illetve vizesblokk kialakítására ott is. Ingatlanközvetítő segítségét NEM kérem.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Padlófűtés
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 407 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 407 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY