Eladó ház Etyek 70 nm
Eladó ház Etyek 70 nm
Eladó ház Etyek 70 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7708118
Referenciaszám: HZ064118
Frissítve: 16 napja

Etyek eladó családi ház 2 szobás: 66,9 millió Ft

66,9 millió Ft
955 714 Ft/m²
70 m²
Alapterület
360 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 194 161 Ft
Második évtől
264 973 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Parasztház minimalista stílusban felújítva !Budapest szőlőskertjében, Etyeken, eladó egy 2021-ben minimalista stílusban felújított,  jelen pillanatban kétszobás, összkomfortos, tetőtér-beépítéses parasztház, 360 nm összközműves telken. Szinte azonnal birtokba vehető ! A földszint nettó 35 nm, a tetőtér-beépítés a feljáró miatt  28,5 nm (teljes terület).A felújítás mindent érintett: vizet, villanyt, csatornát  újra bekötötték, a tetőt is kicserélték, a vegyes falazatot belülről gipszkarton borítja. Új burkolatok, minőségi fürdőszoba-berendezés, 5,3 GEER-klíma a tetőtérben, mely a nyáron a hűtést, télen a földszinti fűtőpanelekkel együtt a fűtést biztosítja. A kertben kellemes terasz grillezővel és egy valódi, szintén felújított borospince szolgálja a kikapcsolódást. A kerti tárolóban elfér egy kisebb autó és a szerszámok is.Budapest mindössze 25 percre van autóval. A településen minden megtalálható, ami egy család számára fontos lehet: óvoda, iskola, művészeti iskola a gyerekeknek, orvos, gyógyszertár, posta és a bevásárláshoz egy minden igényt kielégítő Príma is. A település külterületén horgásztó, ami a környék kirándulóhelyeit gazdagítja. A szőlőhegyek lankáin túl a Korda filmstúdiót találjuk. A forgatások ideje alatt nagy igény van bérbeadó ingatlanokra, így befektetésnek is megfelel az ingatlan ! Évente néhány alkalommal bor- és művészeti fesztivál is csábítja ide a látogatókat.Ha szeretne a főváros közelében, de mégis falusias környezetben élni: ennél nem is választhat jobban ! Nézzük meg és szeressen bele, szívesen megmutatom akár hétvégén is !

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1920
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hajnáczki Edina Duna House - Királyhágó Az iroda összes hirdetése
+36 70 330 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hajnáczki Edina Duna House - Királyhágó Az iroda összes hirdetése
+36 70 330 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY