Eladó ház Esztergom 126 nm
Eladó ház Esztergom 126 nm
Eladó ház Esztergom 126 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8075747
Referenciaszám: HZ044128
Frissítve: 17 napja

Esztergom eladó családi ház 3 szobás: 58,9 millió Ft

58,9 millió Ft
467 460 Ft/m²
126 m²
Alapterület
126 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 170 943 Ft
Második évtől
233 287 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Esztergomban családi ház!Esztergom, ezzel az ingatlannal nem csupán egy otthont, hanem egy történelmi várost is a tulajdonosához közel hozza, mely gazdag kulturális életet, gyönyörű tájakat és kiváló közlekedést kínál Budapest felé. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy részese lehessen ennek a csodálatos közösségnek, és tegye meg az első lépést az új otthona felé még ma!Az ingatlan Esztergom egyik legkedveltebb részén található, így minden fontos infrastruktúra, mint boltok, iskolák, óvodák, valamint a szabadidős tevékenységekhez szükséges helyszínek, csupán néhány perc sétára találhatóak. Ez a helyszín nem csak gyönyörű, de praktikus is egyben minden korosztály számára.Akkor is ideális választás lehet, ha befektetési céllal keres ingatlant, hiszen két lakrészének köszönhetően, akár bérbeadással is gondolkodhat. Az ingatlan kialakítása és fekvése révén egész nap napfényes, ami kellemes és barátságos légkört teremt.Eladásra kínálunk Esztergom frekventált részén egy napfényes, tökéletes állapotú, téglaépítésű ingatlant, amely két különálló lakrészből áll, így akár két generációnak is ideális választás lehet. A fűtést gázkazán és vegyes tüzelésű kazán biztosítja, ami lehetővé teszi az energiaköltségek optimalizálását minden évszakban.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Stróbl Gyöngyi Duna House - Dorog Az iroda összes hirdetése
+36 30 455 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Stróbl Gyöngyi Duna House - Dorog Az iroda összes hirdetése
+36 30 455 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY