Eladó ház Érd 94 nm
Eladó ház Érd 94 nm
Eladó ház Érd 94 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7950109
Referenciaszám: 3723_3972
Frissítve: 16 napja

Érd eladó családi ház 4 szobás: 99,5 millió Ft

99,5 millió Ft
1 058 511 Ft/m²
94 m²
Alapterület
572 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 288 774 Ft
Második évtől
394 092 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Ingatlankereső! Ajánlom figyelmébe ezt az Érdenligeten megépülő magas minőségű családi házat!! A házat ajánljuk családosoknak, hiszen itt minden az Állam adta kedvezményt, lehetőséget kihasználhatnak, legyen az Babaváró, CSOK-PLUSSZ támogatás és hitel is! Miért ne venné igénybe az Állam adta támogatásokat, lehetőségeket? Döntsön okosan, használja ki amíg lehet! Fontos, hogy az ingatlanvásárlás hosszú távon is értékálló befektetés legyen! A kivitelező törekszik arra,hogy magas minőségű,egyedi kivitelezésű ingatlant alkosson ezen a nem mindennapi környéken!! Az Ön dolga „csupán” a színek, burkolatok kiválasztása, hogy a munkálatok végeztével valóban otthon érezhesse magát! Az ingatlan 572nm-es telken kerül megépítésre bruttó 122,nettó 93,94nm-es. Rövid műszaki leírás: -30-as tégla fal -10-es válaszfalak -szinezett nyílászárók/arany tölgy/ -szinezett redőnyök -szúnyogháló -terasz ajtó tolós -hőszivattyús fűtés rendszer -3X25 amper -H tarifa -15cm szigetelés -beton födém -különálló garázs -kandalló kémény Ajánlom: Ajánlom mindazon 1-2 gyerekes házaspároknak, pároknak, nyugdíjasoknak akik egy igazán kiváló, jól megközelíthető, jó adottságokkal rendelkező, csendes, nyugodt helyen szeretnék élni a mindennapjaikat. Ha szeretne kiszabadulni a városi körforgásból, de mégsem akar végleg elszakadni tőle, akkor a legjobb választás ez a környék, ahol az ébredés után saját teraszán kortyolhatja a reggeli kávéját, szippanthatja magába a friss levegőt és hallgathatja a madarak csicsergését. HÍVJON FEL, KÉRJEN EGY IDŐPONTOT, JÖJJÖN, NÉZZE MEG! Irodánk a kezdetektől az átadásig végigkíséri az építkezést! Szép napot és sikeres vásárlást kívánok Önnek! Köszönöm hogy időt szánt a hirdetésemre!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
csatorna
kocsibeálló
kert
kertkapcsolatos
jó közlekedésű
csendes
amerikai konyha
terasz
hőszigetelt
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pamuk Katalin Minden ami ház Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 30 992 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pamuk Katalin Minden ami ház Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 30 992 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY