Eladó ház Érd 74 nm
Eladó ház Érd 74 nm
Eladó ház Érd 74 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7946662
Referenciaszám: H478712
Frissítve: 17 napja

Érd eladó családi ház 4 szobás: 99,5 millió Ft

99,5 millió Ft
1 344 595 Ft/m²
74 m²
Alapterület
718 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 288 774 Ft
Második évtől
394 092 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Érd Postástelepen egy felújított összkomfortos, N+ 3 szobás családi ház. A telek 718 nm, rajta a ház bruttó 90 nm. A falazat vastagsága 40 cm tégla, rajta betontálcás födém. Az újjá épült ház részletesen: -új tető, Terrán betoncserép -régi aljzat cseréje, 10 cm lépésálló rajta padlófűtés -új nyílászárók, háromrétegű (Kömmerling) -elektromos alu redőny -külső szigetelés, 15 cm -teljes gépészet, (Radiant) kondenzációs gázkazán -új villanyhálózat, 3x16 A -új fürdőszoba, teljesen felszerelt -új meleg és hidegburkolatok, beltéri ajtók - riasztórendszer -15 nm terasz A kert: Termőfölddel feltöltve, füvesítve, parkosítva (tuják, gyümölcs és díszfák) Automata öntözőrendszer (ásott kút). A kert végében található egy betonalapra épített 5x5 m-s lemezgarázs (ajtóval, ablakkal és elektromos garázsajtóval felszerelt) Két autó részére térköves kocsibeálló. Infrastruktúra kiváló. 3-400 méterre iskola, óvoda, buszmegálló, üzletek. A környék csöndes, kertvárosias, az utca aszfaltos. Ha hitelre lenne szüksége akkor abban is tudunk segíteni. A hitel tanácsadónk segíti az igénylés teljes folyamatát. Hitel felvétel esetén megkeresi az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot a bankok kínálatából. Vegye igénybe ingyenes szolgáltatásainkat! Amennyiben felkeltettem az érdeklődését kérem, keressen. Az ingatlan bármikor megtekinthető, természetesen egy előre egyeztetett időpontban.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2023
Terasz:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mészárosné Sőregi Mara Otthon Centrum - Érd - Bem köz Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mészárosné Sőregi Mara Otthon Centrum - Érd - Bem köz Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY