Eladó ház Érd 306 nm
Eladó ház Érd 306 nm
Eladó ház Érd 306 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7830819
Referenciaszám: HZ013087
Frissítve: 16 napja

Érd eladó családi ház 10 szobás: 94,3 millió Ft

94,3 millió Ft
308 170 Ft/m²
306 m²
Alapterület
585 m²
Telek
10 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 273 683 Ft
Második évtől
373 496 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
NE VÁRJON TOVÁBB! 2023.12.31-IG IDÉN MÉG KI TUDJA HASZNÁLNI AZ ÁLLAMI TÁMOGATÁSOKAT!VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁSSAL, AKÁR 2,6 MILLIÓ FT - ÉS 10 MILLIÓ FT –OT IS MEGTAKARÍTHAT, AZ INGATLAN VÉTELÁRNAK A 5%-OS ÁFA KEDVEZMÉNYE IS IGÉNYBE VEHETŐ ÉS 2023.12.31-IG ÍGY AZ ILLETÉKMENTESSÉG IS MEGSZEREZHETŐ, AMI A VÉTELÁR 4 %-A!TOVÁBBÁ KIEGÉSZÍTHETŐ BABAVÁRÓ HITELLEL ÉS TÁMOGATOTT CSOK HITELLEL IS, AMI ÚJABB 10 -15 MILLIÓ FT.PÉNZÜGYI KOLLÉGÁNK EGYEDI PARTNERI KAMATKEDVEZMÉNYEKET TUD ADNI AZ ÜGYFELEKNEK!PÉNZÜGYI SZAKÉRTŐ: TUMPECK TIBORhttps://tumpeck-tibor.credipass.hu/ HITELKALKULÁTORBŐVEBB INFORMÁCIÓÉRT HÍVJON BENNÜNKET BIZALOMMAL!Eladó Érden borneves, csendes, aszfaltos utcában, sok lehetőséget kínáló többlakásos családi ház, 585nm-es telken!Az ingatlan 1985-ben épült, az alsó szint 100nm-es, tágas. világos nappaliból, kissé szeparált konyha-étkezőből, két szobából, zuhanyzós fürdőszobából, külön wc-ből, és gardróbból áll. A nappalihoz, és az egyik szobához erkély is tartozik.A tetőteret szintén 100nm-es, itt amerikai konyhás nappali, 3 szoba, zuhanyzós fürdőszoba, és külön wc került kialakításra. Egy szoba erkélyes.A szuterén szinten a garázsból további két garzon lakást lett kialakítva, de könnyedén visszaalakítható.A ház mögött található még egy 1995-ben épített könnyűszerkezetes, szigetelt, 56nm-es lakrész, ami teljesen szeparált a háztól.Mind az öt lakásnak külön bejárata van, és almérőkkel rendelkezik.A fűtést kondenzációs kazán, illetve infrapanel biztosítja.Parkolás az udvarban több autó számára lehetséges.A kert rendezett, medence is van, némi felújítást igényel.A ház folyamatosan karbantartott, az elmúlt években szigetelték, nyílászárókat, vezetékeket, tetőt cserélték ki.A környék rendezett, vásárlási lehetőség, tömegközlekedés, pár percen beül elérhetők.Ajánlom összeköltözőknek, nagycsaládosoknak, vagy befektetőknek is. Rövid időn belül birtokbavehető, kb 30 nap. Megtekintéssel kapcsolatban, vagy további információkért hívjon bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Erkély:
8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Borbély Eszter Duna House - Érd, Diósdi út Az iroda összes hirdetése
+36 70 907 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Borbély Eszter Duna House - Érd, Diósdi út Az iroda összes hirdetése
+36 70 907 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY