Eladó ház Érd 327 nm
Eladó ház Érd 327 nm
Eladó ház Érd 327 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7398925
Referenciaszám: HZ039357
Feltöltve: 17 napja

Érd eladó családi ház 1 szobás: 299 millió Ft

299 millió Ft
914 373 Ft/m²
327 m²
Alapterület
1080 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 867 774 Ft
Második évtől
1 184 257 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Érd és Diósd találkozásánál egy örökpanorámás modern családi ház eladóA mediterrán és luxus életérzést kedvelő családoknak kínáljuk az alábbi ingatlant. Egy 327 nm-es, 2 szintes családi ház várja azon érdeklődő vevőket, akik a nagyon jó lokáció mellett sok extrával felszerelt, időtálló és modern otthont keresnek. A 7 szobás+ nappalis, 3 fürdőszobás ház nagyon jó elosztása mellett a prémium minőségű anyagok használata teszi még vonzóbbá. A nyílászárók minőségi fából készültek, méretük és elhelyezkedésük lehetővé teszi, hogy a ház minden napszakban nagyon világos és hangulatos legyen. A nagy, 30 nm-es teraszról a panorámás kilátás elvehetetlen, és a naplemente is csodás látványt nyújt. A ház egy 1080 nm-es sarki telken fekszik, garázzsal, és plusz 2 kocsibeállóval (automata kapukkal ellátva) .A kert parkosított, ősfás. található még a kertben egy csobogóval kialakított halasztó és egy fedett medence, ami a hidromasszázs funkciói miatt valóban az itt élők  pihenését és jólétét tudja szolgálni. Ezt az ingatlant mindenképpen érdemes azoknak megtekinteni, akik csendes, de jó közlekedéssel rendelkező prémium minőségű családi házat keresnek. A teljes műszaki dokumentáció a megtekintéskor rendelkezésre fog állni.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2005
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Holló Szilvia Duna House - Érd, Riminyáki út Az iroda összes hirdetése
+36 20 333 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Holló Szilvia Duna House - Érd, Riminyáki út Az iroda összes hirdetése
+36 20 333 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY