Eladó ház Ercsi 83 nm
Eladó ház Ercsi 83 nm
Eladó ház Ercsi 83 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7977224
Referenciaszám: H478959-4575621
Frissítve: ma

Ercsi eladó családi ház 3 szobás: 29,9 millió Ft

29,9 millió Ft
360 241 Ft/m²
83 m²
Alapterület
1100 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 86 777 Ft
Második évtől
118 426 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ercsiben, Tótlik városrészben keresi új tulajdonosát egy kétszintes, 3 szobás, hangulatos családi ház, nagy méretű kerttel. Ha jó adottságokkal rendelkező házat keres, aminek egy részét saját ízlésére alapján fejezheti be, akkor ezt érdemes megnéznie! A KÖRNYÉKRŐL: - Fejér megye, Ercsi, Tótlik városrész. - Kellemes, kertvárosi környéken csendes zsákutca. - Buszmegálló 6 perc sétatávolságra található, amivel 10 percen belül elérhető a vasútállomás. - Az M6-os autópálya 10 perces távolság lehetővé téve a bejárást Budapestre. - A kelenföldi pályaudvar autóval 30, vonattal 40 perc alatt könnyen elérhető. - A közelben van Spar, kormányablak, posta, hentes, pékség, zöldséges, fodrászat, általános iskola, óvoda, művelődési ház. A HÁZRÓL: - Pince + földszint + tetőtér kialakítású, 100 m2-es alapterületű családi ház. - 3 szobás, a földszinten tégla falazatú, tetőtérben könnyűszerkezetes épület. - Műszakilag rendben tartott, viszont befejezetlen állapotban van. - A földszinti rész elrendezése logikus, a tetőtér kialakítása az új tulajdonosra vár. - Földszint felosztása: előszoba, amerikai konyhás nappali-étkező, hálószoba, fürdőszoba. - A WC a fürdőszobán belül van, azonban külön helyiségben leválasztva. - A tetőtérben jelenleg 1 szoba került kialakításra és további helyiségek kialakíthatók igény szerint. - A ház lakótere világos, négy irányban nyílnak ablakai, jól szellőztethető. - Külső nyílászárói új, műanyag keretes, hőszigetelt nyílászárók. - Az ingatlan fűtése jelenleg elektromos fűtőpanelekkel, illetve klímával biztosított. - A felső szint a kert felől, egy külső lépcsőn közelíthető meg. - Adottságai miatt az épület jelenleg két külön generáció együttélésére is tökéletesen alkalmas. - A pince szinten több tároló helyiség került kialakításra. UDVAR ÉS KERT: - 1100 m2-es, körbekerített, elsősorban füvesített telek. - A kert végében egy körülbelül 10 m2-es tárolót is kialakítottak. AZ INGATLAN BIZTONSÁGOSAN MEGTEKINTHETŐ: - személyesen, - online személyes bejelentkezéssel. FINANSZÍROZÁSBAN ONLINE ÜGYINTÉZÉSSEL IS SEGÍTÜNK: - Bank-független hitelcenterünk díjmentesen versenyezteti minden bank és hitelintézet ajánlatát. - Önnek nincs más dolga, mint beszélgetni munkatársunkkal, majd a megversenyeztetett ajánlatokból kiválasztani a hosszútávon is a legmegfelelőbb konstrukciót. - Szakértőink 20 éves szakmai tapasztalattal és egyedi igényekre szabott, fogyasztóbarát lakáshitelekkel, babaváró hitellel, teljes körű CSOK PLUS ügyintézéssel várják Önt. - Előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. További információkért és megtekintési időpontért keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodor Tivadar Otthon Centrum-Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodor Tivadar Otthon Centrum-Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY