Eladó ház Ercsi 225 nm
Eladó ház Ercsi 225 nm
Eladó ház Ercsi 225 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7529804
Referenciaszám: HZ041702-4128046
Feltöltve: 16 napja

Ercsi eladó családi ház 6 szobás: 62,5 millió Ft

62,5 millió Ft
277 778 Ft/m²
225 m²
Alapterület
614 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 181 391 Ft
Második évtől
247 545 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szeretett családi ház, gondoskodó kezekből, eladóvá vált Ercsiben, a Dunához közel. 1988-ban épült téglaházat kínálunk eladásra, melynek pince szintjén lévő, jelenleg is működő esküvői ruhaszalon teljes készletével, akár együtt is elvihető grátiszként. A ház alsó szintjén, 56nm-en terül el a ruhaüzlet, illetve egyéb kisebb helyiségek, mely remek lehetőséget biztosít tárolás szempontjából. Földszinten összesen találunk 4 szobát, melyek DK-i és DNY-i tájolásúak ezek mind a hallból nyílnak, külön bejárattal. A fürdő és a WC külön helyiségben található, melegvizet villanybojler biztosítja mind két szintre. A konyhabútor teljes felszereltséggel együtt a vételár részét képezi, ezen felül bármilyen bútor megállapodás tárgya lehet. A tetőtér 2014-ben lett beépítve ahol egy nagy master bedroom fogadja új tulajdonosát, panorámás kilátással és fürdőszobával. Jó lehetőség tinédzserek számára ha egy kis magánszférára van szükségük. A ház fűtésrendszerét gázkazán biztosítja, 17 radiátorral illetve 3 működő cserépkályha is található az alsó szinten. 2018-ban került sor a külső nyílászárók kicserélésére és 2019-ben a belső ajtók lettek modernizálva. A ház teljesen szigetelt és riasztórendszerrel ellátott. A telek 614 nm-en terül el a ház körül. Könnyen gondozható füves terület díszbokrokkal. A környékről: Jó szomszédság és barátságos emberek. Dunapart másfél percnyire kocsival, de gyalog is hamar megközelíthető. Ercsi központjában megtalálja mindazt, amire szükségük van a mindennapi életben.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1987
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zagyi Viktória Duna House Bartók Az iroda összes hirdetése
+36 30 444 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zagyi Viktória Duna House Bartók Az iroda összes hirdetése
+36 30 444 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY