Eladó ház Előszállás 64 nm
Eladó ház Előszállás 64 nm
Eladó ház Előszállás 64 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7945131
Referenciaszám: HZ059197
Frissítve: 16 napja

Előszállás eladó családi ház 2 szobás: 13,89 millió Ft

13,89 millió Ft
217 031 Ft/m²
64 m²
Alapterület
4439 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 40 312 Ft
Második évtől
55 014 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Előszálláson Fő úttól és a település központjától, kb. 1,5 km-re, aszfaltozott mellékutcában, 64 m2-es, vert falazatú családi házat kínálok megvételre, gazdálkodásra alkalmas telekkel!Akár rövid időn belül birtokba is vehető!Az ingatlan 1925-ben épült vert falazattal. Építése óta esett át felújításon. 2 külön nyíló szobával rendelkezik, az egyik a kert felé néz a másik tágasabb szoba pedig az utcafront felé. Ugyanebben az épületrészben a tágas előszobából nyílik a fürdőszoba valamint külön a Wc. A ház folytatásában helyezkedik el a konyha, mely kert felőli bejárattal rendelkezik . Ugyanitt kapott helyet a a kazánház és egy kamra is. Az lakóépület mögött tárolásra alkalmas, jelenleg fatárolóként használt gazdasági épület van. Az utcafronti szobába már új műanyag ablak (redőnnyel) került, a kisebb hálóban pedig jól működő fa ablak van, mindkettőn szúnyoghálóval. A szobák laminált lappal burkoltak a többi helyiség járólapozott.Az otthon melegéről és a meleg víz ellátásról gáz cirkó gondoskodik, valamint vegyes tüzelésű kazán is rendelkezésre áll. A ház közművei: víz, villany, gáz és csatorna.A telken egy 30 m2-es boros pince is helyet kapott.A házhoz tartozó összes telek méret 3.850 m2 + 589 m2, melyek az alábbiak szerint oszlanak meg:- 3.850 m2-es telekrész egy részén gazdálkodnak, valamint a 589 m2 telek, mely kivett beépítetlen területként van nyilvántartva.A kertben termő gyümölcsfák vannak, valamint ásott kút is van, melyet locsolásra használnak.Ha felkeltette érdeklődését, avagy további kérdései vannak, keressen bátran!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1925
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gálffy Sarolta Duna House - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 70 363 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gálffy Sarolta Duna House - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 70 363 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY