Eladó ház Egeraracsa 61 nm
Eladó ház Egeraracsa 61 nm
Eladó ház Egeraracsa 61 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7916588
Referenciaszám: H476935
Frissítve: 3 napja

Egeraracsa eladó családi ház 2 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
654 098 Ft/m²
61 m²
Alapterület
718 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 115 800 Ft
Második évtől
158 033 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csak az Otthon Centrum kínálatában. Ne keresse máshol ! A zalai dombok ölelésében , festői dombok közötti falucska Egeraracsa.10 perc autóút Hévíztől. 15 percre Keszthelytől és a Balatontól. Az ingatlan kívül-belül teljes felújításon esett át. Főbb jellemzői: - új héjazat a tetőn, de ami ennél is érdekesebb a tetőn elhelyezett 5 KW-os napelemrendszer. A napelem rendszer lehetővé teszi a leendő tulajdonos számára,hogy nullás villanyszámlánál számoljon. A rendszer egy saldo órával működik amely 10 évre biztosan biztosítja az új tulaj számára ezt az elszámolást. A ház melegéért az egész házban padlófűtés gondoskodik.Minden helyiségben külön-külön termosztáttal, amelyek wi-firől vezérelhetőek,időzíthetőek. -A ház teljes víz és villanyhálózata az utcától ki lett cserélve. - Nyílászárok modern hőszigetelt műanyag ablakok. -Konyhaszekrény is modern ,egyedi méretre gyártott szép asztalos munka. A homlokzat befejezését a tulajdonos vállalja , akár az új tulajdonos igénye szerint. Az épület háta mögött végig szakszerűen be lett drain csövezve ami a csapadékot egy földbe ásott 2.5 köbméteres tartályba ülepíti. Amennyiben olyan ingatlant keres amit már felújítottal ön helyett, ne habozzon. Hívjon vagy írjon bizalommal !

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Geotermikus
Építés éve:
1970
Terasz:
12 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Harsány Roland Otthon Centrum - Keszthely - Sörház utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Harsány Roland Otthon Centrum - Keszthely - Sörház utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY