Eladó ház Eger 234 nm
Eladó ház Eger 234 nm
Eladó ház Eger 234 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8093814
Referenciaszám: M273024
Feltöltve: 9 napja

Eger eladó családi ház 5 szobás: 134,9 millió Ft

134,9 millió Ft
576 496 Ft/m²
234 m²
Alapterület
443 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 391 514 Ft
Második évtől
534 302 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Heves megye, Egerben az Almagyar dombon eladásra kínálunk egy csodálatos panorámával és kényelmes életstílussal rendelkező 234 ( 296 bruttó ) m2-es családi házat. A három szinten kívül-belül gondosan megtervezett épületet napfényes, tágas terek és intim hangulat jellemzi. Műszaki paraméterei a mai kornak megfelelő igényt a legmagasabb minőségben elégítik ki. Az 1990-es évek elején épült, többszörös felújításon átesett ház 2019-ben teljesen fel lett újítva, hogy a mai kényelmi és esztétikai elvárásoknak is megfeleljen. Az első szinten található egy tágas előszoba, majd innen érkezünk a rendkívüli ízléssel berendezett nappaliba, melynek középpontjában az épített kandalló található. A gépesített konyha - étkezővel minden igényt kielégít, a hatalmas téliesített teraszról pedig lenyűgöző kilátás nyílik a városra. Ezen a szinten található még egy vendégmosdó és egy kétállásos garázs. Az emeletre érve három hálószoba, két sarokkádas fürdőszoba, közös előtér, mely gardróbként is szolgál, illetve egy mosókonyha biztosítja a kényelmet és a funkcionalitást. Az alsó szinten került kialakításra egy kertkapcsolatos önálló garzonlakás, mely egyedi hangulatával varázsolja el az ide érkezőket. Az épület külső szigetelése, minőségi nyílászárói és korszerű gázkazánja, illetve a hozzá kapcsolódó gépészet rendkívül energiatakarékos, így az épület kimagaslóan alacsony rezsiköltséggel rendelkezik. Az ingatlan adottságai, a fekvése, a panorámája rendkívül egyedi és sajátságos. Minden szeglete alaposan megtervezett, rendkívüli ízléssel berendezett, ahová az ember szívesen mondja, hogy : Haza érkezett! Elhelyezkedése: a városközpont, a vár, a belváros könnyen elérhető, illetve néhány perc sétára található a természet közelsége az Eged-hegy. Amennyiben az ingatlan jellemzői és a fotók felkeltették érdeklődését, kérem forduljon hozzánk bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1996
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
garázs
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Juhász Tamás Eger Törvényház utca 4 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 354 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Juhász Tamás Eger Törvényház utca 4 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 354 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY