Eladó ház Eger 500 nm
Eladó ház Eger 500 nm
Eladó ház Eger 500 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8093020
Referenciaszám: HZ085837
Feltöltve: 9 napja

Eger eladó családi ház 8 szobás: 500 millió Ft

500 millió Ft
1 000 000 Ft/m²
500 m²
Alapterület
1200 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 451 128 Ft
Második évtől
1 980 363 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ egy EXKLUZÍV, LUXUS két szintes ÖRÖKPANORÁMÁS hotel Egerben,!A hatalmas belső terekkel rendelkező ház jelenleg hotelként funkcionál. Kiváló befektetés, mert Eger az év minden szakában látogatott. Továbbá a napelemeknek köszönhetően nagyon kedvező a fenttarthatósága. Kis átalakítással remek otthont nyújthat azoknak akik magáncélra vásárolnák meg ezt a gyönyörű panorámás házat. A házban található egy szauna 2 jacuzzi és még egy álló szolárium is kialakításra került. A házban minden szobához külön fürdőszoba és erkély tartozik.A házban a kellemes hőérzetet a gázcirkó, a klíma, valamint a padlófűtés biztosítja egész évben, így télen is garantált a meleg és nyáron a hűvös otthoni környezet. Az épületben található tágas nappali, valamint a hálószobák tökéletesen körbenapozottak ezáltal a nap minden szakában természetes fényt kapnak.Az otthon nem csak belső értékekkel bír, de a környezete is páratlan. Az Egri vár varázslatos panorámája minden egyes napot felejthetetlenné tesz, és az itt lakók számára kivételes nyugalmat és inspirációt nyújt. A kert gondos tervezése és kivitelezése maximális kényelmet és esztétikai élményt ígér a szabadidő eltöltéséhez.Ha Ön olyan ingatlant keres, amely elegáns, jól megközelíthető és számos modern kényelmet nyújt, miközben belesimul a történelmi Eger varázslatos atmoszférájába, ne keressen tovább. Az itt eltöltött minden napja garantáltan emlékezetes lesz.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jónás Olivér Duna House - Gogol utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 596 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jónás Olivér Duna House - Gogol utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 596 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY