Eladó ház Eger 80 nm
Eladó ház Eger 80 nm
Eladó ház Eger 80 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7803953
Referenciaszám: M248047-4425704
Frissítve: 5 napja

Eger eladó családi ház 2 szobás: 42,9 millió Ft

42,9 millió Ft
536 250 Ft/m²
80 m²
Alapterület
1000 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 124 507 Ft
Második évtől
169 915 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk Eger-Felnémet városrészben található családi házat. A családi ház földszintes kis mértékben alápincézett. Több funkciójú melléképülettel rendelkezik. A Lakóház toldalék melléképületében mely külön bejárattal rendelkezik, megtalálható önálló lakóegység mely szoba és konyha valamint fürdőszoba helyiségekből áll, hasznos belső tér 32 m2. A telken önálló épületrészben megtalálható egy jelenleg is működő és működési engedéllyel rendelkező presszó, mely kiszolgáló üzlettérrel (mely 50 m2) és külső fedett terasszal (mely 30 m2) rendelkezik. A lakóházban az elmúlt év során felújítási munkálatok kezdődtek. Cserélték a külső nyílászárókat hőszigetelt műanyagra, valamint megtörtént sz elektromos hálózat teljeskörű cseréje és szennyvízcsövek cseréje. Jelenleg a lakóház és üzlet fűtése gázkonvektorokkal megoldott. A lakóingatlan és üzlet átruházható működő vendéglátóipari egységgel együtt is igény szerint, illetve csak lakófunkcióként történő értékesítéssel( mely költségeit a jelenlegi tulajdonos finanszírozza). Az értékesítés során beszámítható csere lehetőségkén egri és budapesti lakás is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Krisztina OTP Ingatlanpont Gyöngyös Az iroda összes hirdetése
+36 30 449 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Krisztina OTP Ingatlanpont Gyöngyös Az iroda összes hirdetése
+36 30 449 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY