Eladó ház Eger 240 nm
Eladó ház Eger 240 nm
Eladó ház Eger 240 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7767281
Referenciaszám: M239443-4397496
Frissítve: 6 napja

Eger eladó családi ház 6 szobás: 53,5 millió Ft

53,5 millió Ft
222 917 Ft/m²
240 m²
Alapterület
1100 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 155 271 Ft
Második évtől
211 899 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Eger Felnémet városrészében egy tágas és hangulatos 240 m2-es, két szintes családi ház Ez az ingatlan kényelmet és otthonosságot kínál, ideális választás nagyobb családok vagy befektetők számára. Az alsó szinten egy előszobát, 3 szobát, mappalit, étkezővel, konyhát, kamrát, külön fürdőt és WC-t találunk. Az emeletre érve 2 szoba, befejezésre váró fürdőszoba, WC, konyha illetve felújításra szoruló nagy méretű terasz és két apartman rész tárul elénk. Fűtése a pincében található vegyestüzelésű kazánnal megoldott, így garantáltan meleg és kellemes lesz az otthon hangulata. A melegvizet villanybojler biztosítja. Az ablakok fából készültek, redőnnyel szereltek, amelyek sok természetes fényt adnak a helyiségeknek. A tágas, világos nappali pedig tökéletes helyszín a családi összejövetelek vagy a pihentető esték számára. A konyha beépített, esztétikus bútorral rendelkezik, melyhez tartozik egy rendkívül nagy méretű kamra. Az átlagos állapotú házhoz tartozik egy, tágas kert, mely tökéletes lehetőséget nyújt a pihenésre és szabadidős tevékenységekre. Az 1100 m2-es telek csendes környezetben található, így nyugodt és harmonikus életet biztosít az itt lakók számára. Az udvaron zárt garázs található, így a járműveid biztonságban lesz, és kényelmesen parkolhatsz. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Tekintse meg ezt a csodálatos, kertes házat Eger Felnémet városrészében, és élvezze a nyugalmat és a komfortot, amit nyújtani tud. Ne habozzon, hívjon most, és legyen Ön az új tulajdonosa!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Juhász Tamás OTP Ingatlanpont Gyöngyös Az iroda összes hirdetése
+36 30 354 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Juhász Tamás OTP Ingatlanpont Gyöngyös Az iroda összes hirdetése
+36 30 354 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY