Eladó ház Ecser 130 nm
Eladó ház Ecser 130 nm
Eladó ház Ecser 130 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7889236
Referenciaszám: HZ056065
Frissítve: 17 napja

Ecser eladó családi ház: 75 millió Ft

75 millió Ft
576 923 Ft/m²
130 m²
Alapterület
1806 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 217 669 Ft
Második évtől
297 054 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Ecseren a külső Kálvárián egy 130 nm nagyságú tégla építésű családi ház. Besorolása zártkert, az épület gazdasági épületként van feltüntetve, de lakóépületként funkcionál.Víz, villany és gáz van, csatorna az utcában. A ház csodálatos parkosított telken helyezkedik el. Két helyrajzi számon van, a telek, amin a ház helyezkedik el 879 nm, mellette lévő 927 nm nagyságú üres telek,  a kettőt együtt lehet megvásárolni.Falazat tégla, a tető fedése cserép.Fűtését gázkazán és vegyes tüzelésű kazán biztosítja, valamint 2 db hűtő- fűtő klímát szereltek be. A melegvíz ellátásáról villanybojler gondoskodik.A földszinti ablakok fémkeretesek, az emeleti ablakok fakeretesek termo üveggel. A bejárati kapu és a  garázsajtó elektromos.A ház földszintjén előtér, közlekedő, nappali, konyha-étkező, kamra és egy  zuhanyzós fürdőszoba valamint egy  WC található. Az emeleten van egy  közlekedő, két hálószoba és egy fürdőszoba WC-vel A ház alagsorában garázs található, itt kapott helyet a kazánház is.Budapest 17. kerülete néhány percre van, közelben M0 és M4 autópálya, valamint Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér. Maglódi bevásárlóközpont pár perces autóútra található. Az ingatlan közelében bevásárlási lehetőség, pékség, írószer bolt, , játszótér, pizzéria, cukrászda, általános iskola van.Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődést, várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Erkély:
33 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kálmán Orsolya Duna House - Vecsés Az iroda összes hirdetése
+36 70 413 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kálmán Orsolya Duna House - Vecsés Az iroda összes hirdetése
+36 70 413 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY