Eladó ház Dunavarsány, Központ közeli utca 115 nm
Eladó ház Dunavarsány, Központ közeli utca 115 nm
Eladó ház Dunavarsány, Központ közeli utca 115 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7664904
Referenciaszám: 21-5927
Feltöltve: 17 napja

Dunavarsány eladó családi ház 4 szobás: 84,8 millió Ft

84,8 millió Ft
737 391 Ft/m²
115 m²
Alapterület
1080 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 246 111 Ft
Második évtől
335 870 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Dunavarsány központi elhelyezkedésű, iskolához közeli, kétgenerációs ingatlan, eladóvá vált! Keresi álmai otthonát? Összeköltözne? Szeretne fenntartható életet biztosítani családja számára? Nagy telek! Nagyon szép, tágas világos terekkel, jól átgondolt tervek szerint épült. A kertben minden okosan tervezett. Grillsarokkal illetve napozó rész külön kialakításra került. TELEPÍTETT NÖVÉNYEK! Az ingatlant együtt élő családoknak vagy akár a kert és a kikapcsolódás szerelmeseinek ajánlom; továbbá vállalkozásra alkalmas, a kis házban régen fodrász szalon működött. Fúrt kúttal rendelkezik, így a konyhanövények, veteményes, virágok és a gyep öntözése nem jelent problémát. A kútnak hála akár az önfenntartás kialakítása is szerepel a jövőbeli lehetőségek között. A kellemes pihenés érdekében, továbbá a kertre néző jelentős méretű terasz, privát szférát biztosít számunkra. Az épület emeletén és földszintjén két külön élettér került kialakításra, beleértve a fürdőt konyhát és kamrát is. A két rész fűtése is elválasztásra került, külön gázcirkóval. Közel kb. 25 percnyi távolságra autóval a budapesti infrastruktúrához, de mégis elég messze a nyüzsgő és hangos várostól. Helyben bölcsőde, óvoda és iskola is elérhető, de nincs hiány vásárlási, hivatali ügyintézési vagy tömegközlekedési lehetőségekből sem. Kérem hívjon bizalommal, ha felkeltettem az érdeklődését. Rugalmas megtekintéssel,teljes körű ügyintézéssel!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1981
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
komfortos
étkező
kamra
gardrób
erkély
terasz
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Anita Balla Ingatlan - Csepel-sziget (Szigetszentmiklós, Szigethalom és környéke) Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Anita Balla Ingatlan - Csepel-sziget (Szigetszentmiklós, Szigethalom és környéke) Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY