Eladó ház Dunaújváros 210 nm
Eladó ház Dunaújváros 210 nm
Eladó ház Dunaújváros 210 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7573617
Referenciaszám: HZ062327
Feltöltve: 19 napja

Dunaújváros eladó családi ház 6 szobás: 95,5 millió Ft

95,5 millió Ft
454 762 Ft/m²
210 m²
Alapterület
1283 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 277 165 Ft
Második évtől
378 249 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Találja meg álmai otthonát!Eladásra kínálok Dunaújváros egyik csendes utcájában, 1283 nm-es telken található, 210 nm-es családi házat!Az Északi Lakóövezetben, biztonságos, jó helyen található egy nem hétköznapi megoldásokkal épült, duplakomfortos, panorámás családi ház..A földszinten kialakításra került: nappali, konyha+étkező, kamra, plusz két egész szoba, fürdőszoba WC-vel.A nappaliban  egy szép jól használható kandalló található, mivel rá lehet segíteni a padlófűtéssel ellátott ház melegen tartására. A tetőtérben található 3 szoba és egy tágas fürdőszoba zuhanyzóval WC-vel. Az alagsorban található méretes garázs két autó számára alkalmas, nagy hobbiterem, mosókonyha WC-vel, kazánház, valamint a lépcsőház amin keresztül a lakótér érhető el.Az otthon melegéről kondenzációs cirkó, padlófűtés, valamint a nappaliban elhelyezett kandalló gondoskodik!Melegvíz ellátás korszerű, energiatakarékos villanyboilerrel megoldott.Új utcafronti minőségi, szép kerítés, motoros toló kapuval ellátva.A kert átalakítás alatt van, hozzávetőleg 100 m3 termőföld került elterítésre.A telek alsó részén egy éve telepített gyümölcsfák, egyéb növények, fenyők, örökzöldek  találhatóak.A telek felső részén a parkosítás elkezdődött, ami jelenleg folyamatban van, alakítható.A ház előtt 4-5 gépjármű parkolására alkalmas terület áll rendelkezésre.Ez a családi ház nagyobb létszámú családnak, gyermekeket tervezőknek, kétgenerációs családnak is nyugodt szívvel ajánlható.Tömegközlekedés rendben van, kisebb séta távolságra a fedett buszmegálló, helyi járat fél óránként áll rendelkezésre. A házban minden helység a házi riasztó rendszerben bekötve. Távfelügyelet megoldható.Ha felkeltettem az érdeklődését keressen bizalommal!Ingyenes hitel ügyintézésben is tudok segíteni!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2001
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Enikő Andrea Duna House - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 309 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Enikő Andrea Duna House - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 309 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY