Eladó ház Dunatetétlen 100 nm
Eladó ház Dunatetétlen 100 nm
Eladó ház Dunatetétlen 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7821647
Referenciaszám: H471181
Frissítve: 16 napja

Dunatetétlen eladó családi ház 4 szobás: 34,9 millió Ft

34,9 millió Ft
349 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
2000 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 101 289 Ft
Második évtől
138 229 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Üdvözlöm! Szeretne egy igazán csendes , falusias környezetben élni: Szeretne hatalmas kertet, veteményest, gyümölcsöst? Szeretne minden reggel csendre ébredni? Ha igen, megtalálta az Önnek és családjának legmegfelelőbb ingatlant! Dunatetétlen egyik csendes utcájában kínálom megvételre ezt a remek adottságú házat és hatalmas telket/kertet. Adatok: - 100 m2 nettó lakótér - vegyes falazatú ( vályog + tégla + beton alap) - 20 m2 fedett terasz - 3 hálószoba - 1 hall vagy nappali esetleg könyvtár, vagy ki mit szeretne kialakítani belőle :) - 1 igazán nagy konyha - 1 hatalmas kamra, itt tényleg be/elfér minden is - 1 tágas étkező ( kb. 12 személyes asztal elfér kényelmesen) És akkor maradt még kb. 1850 m2 telek terület amin található egy szőlő lugas (jelenleg kocsibeállóként is remekül megálja a helyét), számtalan gyümöcsfa, veteményes. Ekkora területről már csak pár haszonállat hiányzik és lesz egy teljesen önellátó kis birtoka! A faluban minden megtalálható ami szükséges a mindennapi zökkenőmentes élethez ( óvoda, iskola, orvos, boltok)! AZ INGATLANRA FELVEHETŐ A FALUSI CSOK, ILLETVE BANKI KÖLCSÖNNEL IS MEGVÁSÁROLHATÓ! Akár azonnal birtokbavehető, megtekinthető telefonos egyeztetést követően rugalmasan!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Terasz:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Orbayné Andrea Otthon Centrum - XII. kerület - Városmajor utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Orbayné Andrea Otthon Centrum - XII. kerület - Városmajor utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY