Eladó ház Dunaszentgyörgy 97 nm
Eladó ház Dunaszentgyörgy 97 nm
Eladó ház Dunaszentgyörgy 97 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8003474
Referenciaszám: HZ059107
Frissítve: 3 napja

Dunaszentgyörgy eladó családi ház 5 szobás: 26,5 millió Ft

26,5 millió Ft
273 196 Ft/m²
97 m²
Alapterület
1199 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 76 910 Ft
Második évtől
104 959 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő!Eladóvá vált egy gyönyörű modern családi ház Dunaszentgyörgy kedvelt utcájában. Az ingatlan egy 1199 négyzetméteres telek területén helyezkedik el, és a lakótér körülbelül 97 négyzetmétert tesz ki. A házban 2+2 fél szoba található, így bőven van hely a család számára vagy akár vendégek fogadására is.A fűtést egy vegyestüzelésű kazán biztosítja, mely radiátoros hő leadóval rendelkezik, így a lakótér mindig kellemesen meleg lesz. Az ingatlan belső tere modern kialakítású, így azonnal otthonos hangulatot nyújt.Az udvar és kert kellemes méretű, ideális a szabadban való pihenésre vagy akár kerti parti rendezésére. A kényelmi szolgáltatások könnyen elérhetők, mivel bolt, iskola és buszmegálló a közelben található.Az ingatlan kiváló elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy könnyen elérhető legyen Paks (8 km), Tolna (10 km) és Szekszárd (20 km) városa is.Emellett teljes körű hitelügyintézési lehetőséget is biztosítunk az ingatlan vásárlásához.Az ingatlan nem CSOK hitel képes.Ha érdekli ez az ingatlan, kérem, ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot, és szívesen segítünk további információkkal vagy akár megtekintési időpont egyeztetésével.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szélesné Pach Erzsébet Duna House - Paks Az iroda összes hirdetése
+36 20 433 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szélesné Pach Erzsébet Duna House - Paks Az iroda összes hirdetése
+36 20 433 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY