Eladó ház Dunakeszi 89 nm
Eladó ház Dunakeszi 89 nm
Eladó ház Dunakeszi 89 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7995047
Referenciaszám: 22-5745
Frissítve: 13 napja

Dunakeszi eladó családi ház 3 szobás: 228 millió Ft

228 millió Ft
2 561 798 Ft/m²
89 m²
Alapterület
809 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 661 714 Ft
Második évtől
903 045 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csodálatos, Dunára panorámás családi ház Dunakeszin!!!! Dunakeszi – Duna soron, egykori nyaralóövezetben található ez a bruttó 89 m2-es, 3 szobás könnyűszerkezetes családi ház hatalmas, 809 m2-es telken, néhány lépésre csupán a Duna parttól!!! Varázslatos hangulatú családi otthon, mindenhol a meleg fa anyaga dominál, és ahol a kandalló melegségében a nappaliból csodálhatjuk a Duna látványát. A panorámát gyakorlatilag semmilyen zavaró tényező nem akadályozza, nincs előtte sem épület, sem átmenő forgalom, csak egy sétáló utca választ el a parttól. Az épület 2001-ben épült, fő jellemzője, hogy könnyűszerkezetű családi ház, mely teljes egészében faszerkezetű, de homlokzatképzése vakolt jellegű épületet jelenít meg. Megjelenésében illeszkedik tehát a terület megjelenéséhez. A ház földszintes, tetőtér beépítési lehetőséggel! Az építés során a Tulajdonosok gondoltak a tetőtér beépítésének lehetőségére, így a cirkó és csatorna is felvezetésre került az emeletre, valamint meg van a lépcső helye is. Erre terv is készült, mely alapján fönt kialakításra kerülhetne további 3 szoba és fürdőszoba is. Leendő Tulajdonosnak van lehetősége megvalósítani mindezt! A ház összközműves, a telken megtalálható egy szerszámtároló melléképület is. NAPELEMEKKEL felszerelt ingatlan, amely teljes egészében fedezi a ház áramfogyasztását, elektromos autó használata mellett is! A nyugati oldalon nyitott terasz található, mely a nappaliból közelíthető meg, a naplementét a Dunán így a teraszról élvezhetjük. Különleges, egyedi, varázslatos hangulatú ingatlan! Autóval 5 percen belül gyakorlatilag minden elérhető (zöld, sárga busz, vonat, Tesco, Lidl, Aldi, CBA stb), számos bevásárlási, szórakozási lehetőség adott a közelben. NE MARADJON LE, hívjon még ma!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2001
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
komfort nélküli
kocsibeálló
kamra
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Burkus Brigitta Balla Ingatlan - IV. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 443 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Burkus Brigitta Balla Ingatlan - IV. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 443 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY