Eladó ház Dunakeszi 380 nm
Eladó ház Dunakeszi 380 nm
Eladó ház Dunakeszi 380 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7843906
Frissítve: 7 hónapja

Dunakeszi eladó családi ház 6 szobás: 189 millió Ft

189 millió Ft
497 368 Ft/m²
380 m²
Alapterület
1100 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 548 526 Ft
Második évtől
748 577 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KÉTGENERÁCIÓS HÁZ, KIVÁLÓ ADOTTSÁGOKKAL ÉS LEHETŐSÉGEKKEL! Dunakeszi Alagi részén, családi házas övezetben kínáljuk megvételre ezt a három szintes, bruttó 380 nm-es, 6 szobás dupla teraszos, igényes kivitelezésű családi házat, nagy telekkel, dupla garázzsal. Az alsó szinten található egy 40 nm-es padlófűtéses nappali, egyedi kivitelezésű kandallóval, egy tágas konyha étkezővel, kamrával, illetve egy gardrób és egy fürdőszoba. Szintén ezen a szinten található egy nagy terasz is. Az emeleten is látható egy kisebb terasz, három szoba egy gardrób és egy fürdőszoba, illetve egy kis előtér. A legalsó, félszuterén szinten található több kisebb nagyobb szoba, fürdőszoba, igény szerint variálható, tároló, dupla garázs. Az 1100 nm-es telken található még egy elkülönített 90 nm-es önálló ház, mely jelenleg kisvendéglőként működik, de más célra is felhasználható, illetve lebontható. ( a vételár részét képezi ) Fűtését a gázkazán, vegyes tüzelésű kazán, illetve a kandalló biztosítja.A nyílászárók minőségi fából készültek, ablakok redőnnyel , szúnyoghálóval ellátottak.  A parkolást 2 külön bejáratú garázs biztosítja 2 autó számára, illetve az alsó szinten még 2 állásos teremgarázs lett kialakítva. A legalsó szint alatt található még egy 16 nm-es pince is. A ház és a kert igényes tervezés és kivitelezés eredménye, számos lehetőség nyílik akár az átalakításra is. A több szintnek köszönhetően két család számára is ideális. A kert igényesen kialakított, szépen rendben tartott, térkővel , öntözőrendszerrel ellátott.Fúrt kút is megtalálható. Amennyiben mindezek alapján felkeltette érdeklődését ez a lehetőségekkel teli családi ház, várjuk hívását, jöjjön el nézze meg személyesen. Az ár irányár! Az ingatlan megvásárlásához hitel, támogatás igényelhető, bankfüggetlen tanácsadónk díjmentesen áll rendelkezésére, valamint ingatlan szakjogászunk segítségét is ajánljuk figyelmébe, aki kedvező díjszabással vállalja az adásvétel lebonyolítását.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2001
Erkély:
10 m²
Terasz:
40 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Orsolya Fehér Ingatlandokk Az iroda összes hirdetése
+36 30 624 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Orsolya Fehér Ingatlandokk Az iroda összes hirdetése
+36 30 624 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY