Eladó ház Dunakeszi 440 nm
Eladó ház Dunakeszi 440 nm
Eladó ház Dunakeszi 440 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7837279
Referenciaszám: 360041004-1871
Frissítve: 18 napja

Dunakeszi eladó családi ház 7 szobás: 633,6 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 391 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
625,6 millió Ft
1 421 818 Ft/m²
1 600 000 EUR
3 636,36 EUR/m²
440 m²
Alapterület
2219 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma
Egyedülálló üzleti lehetőség Dunakeszin!! IMPOZÁNS ÉTTEREM, DUNAI PANORÁMÁVAL! Dunakeszi egyik legismertebb és legközkedveltebb étterme, ELADÓ! Az étterem és panzió közvetlenül a Duna-parton található, a Duna-parti sétányon, Horányi rév szomszédságában. Jelenleg is üzletileg sikeres, több mint 20 éves működési múlttal rendelkező vállalkozás. Főbb Jellemzők: - 20 éves SIKERES MŰKÖDÉS - 130 fős vendégtér - Melegkonyha - 2219 nm telek - Közvetlen Duna-part - ELVEHETETLEN PANORÁMA - 440 nm épület - 7 apartman - 15 férőhelyes zárt parkoló Az étterem-Panzió IMPOZÁNS belső terével, 7 apartmanjával 2003-ban nyitotta meg kapuit, és azóta is töretlenül üzemel, sok visszatérő törzsvendéggel. Az ingatlan sok mindenben egyedülálló: pl. az elhelyezkedésében (Közvetlen Duna Parti) A telek nagyságát tekintve mely 2219 nm, és hogy két utcáról is megközelíthető! Étterem impozáns, egyedülálló belső vendégtere 60 -70 fő befogadására alkalmas, míg a DUNAI PANORÁMÁS TERASZON 60 vendéget lehet kényelmesen vendégül látni. Az étterem minden évszakban üzemel, kiváló helyszíne üzleti tárgyalásoknak, családi és baráti összejöveteleknek. Nyáron a mediterrán hangulatú környezetben, dunai panorámás kerthelyiséggel, míg a téli hónapokban meleg kandalló tüzénél várja vendégeit. Az étterem melegkonyhával, tálalóval, száraz és zöldségárú, földesáru raktárral, irodával és öltözővel is rendelkezik. Az éttermi szolgáltatások mellett, 7 szobás PANZIÓ is üzemel, 15 férőhellyel. Szobák egy része az étterem felett helyezkedik el, DUNAI PANORÁMÁVAL NAGY: 20 nm terasszal, míg a többi apartman egy különálló épületben található. Az apartmanok különböző elrendezéssel lettek kialakítva, minikonyhával, hűtőszekrénnyel, TV vel felszereltek. A panzióban folyamatosak a foglalások, itt is sok visszatérő vendéggel találkozhatunk. Az étterem a panzió a külön épületek (Apartmanok) összesen kb, 440 nm-t tesznek ki. A telek adottságai lehetővé teszik mind az étterem, mind a panzió bővítését is. Külön termek is kialakíthatok, így nagyobb esküvők rendezvények helyszíne is lehet! Az étteremnek-panziónak saját zárt parkolója van mely kb. 15 autó befogadására alkalmas, de a terület adottságai miatt itt is van lehetőség bővítésre. A környéken a parkolás megoldott és ingyenes. Kiváló, EGYEDÜLÁLLÓ lehetőség, ha szeretne bővebb információt, keressen az alábbi elérhetőségeken.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
luxus
panoráma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Major Krisztina Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 504 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Major Krisztina Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 504 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY