Eladó ház Dunabogdány 261 nm
Eladó ház Dunabogdány 261 nm
Eladó ház Dunabogdány 261 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8084311
Referenciaszám: HZ072908-4627913
Frissítve: ma

Dunabogdány eladó családi ház 6+3 fél szobás: 140 millió Ft

140 millió Ft
536 398 Ft/m²
261 m²
Alapterület
1966 m²
Telek
6+3 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 406 316 Ft
Második évtől
554 502 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy többgenerációs, 3 szintes, panorámás, családi ház Dunabogdányban, a Dunához közel. Az ingatlan rezsicsökkentett árra jogosult, így kedvező fenntartási költségekkel számolhat a következő tulajdonos is. A házban gázkazán mellett más fűtési lehetőségek is adottak. Vegyestüzelésű kazán és kandalló is található, amely a téli estéket hangulatossá varázsolja. A nappaliból nyíló loggiáról élvezhetjük a csodálatos környezetet, a rendezett kert szépségét. Az ingatlan többgenerációs kialakítása révén tökéletes otthont nyújthat nagyobb családoknak, de alkalmas lehet panzió, vagy más vállalkozás folytatására is. A tetőtérben kisebb átalakítással további 2 szoba kialakítása is lehetséges. A parkolás garázsban két autó számára megoldott, illetve az udvaron is van rá lehetőség. Az ingatlan minden közművel rendelkezik, tehermentes.Dunabogdány ideális választás azok számára, akik nyugalomra, természeti szépségekre és aktív kikapcsolódási lehetőségekre vágynak, lehet túrázni, vagy biciklizni a Duna partján. A településen minden megtalálható amire a mindennapok során szükség van: éttermek, bevásárlási lehetőség, gyógyszertár, stb. Rendszeres buszjárat van Szentendre és Visegrád irányába is. A környék békés és barátságos, ideális választás azok számára, akik a város zajától távol, közel szeretnének lenni a természethez. Várom hívását, forduljon hozzám bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1992
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kudor István Szentendre Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 454 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kudor István Szentendre Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 454 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY