Eladó ház Dömsöd 101 nm
Eladó ház Dömsöd 101 nm
Eladó ház Dömsöd 101 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8073800
Referenciaszám: M271269-4619599
Frissítve: ma

Dömsöd eladó családi ház 3 szobás: 34,9 millió Ft

34,9 millió Ft
345 545 Ft/m²
101 m²
Alapterület
4122 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 101 289 Ft
Második évtől
138 229 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
DÖMSÖD - ELADÓ CSALÁDI HÁZ, HATALMAS TELEKKEL! Dömsöd forgalomtól mentes utcájában ajánlom a figyelmébe ezt a 101 nm lakóterületű, 3 szobás összközműves családi házat, 4122 nm-es telekkel. A körbejárható ingatlan az 1950-es években épült, vegyes falazatú. 2010-ben nagyobb felújításon esett át a ház, amelynek eredményeként a korábbi tornác beépítésre került, és emellett a víz, gáz, villanyvezetékek, illetve a burkolatok cseréje is megtörtént. Több fűtési alternatíva is rendelkezésre áll, egyrészt a 2010-ben kiépített gázkazánról működő fűtési rendszer (radiátoros hőleadással), másrászt kandalló és fatüzelésű kályha is. Mivel az ingatlan hatalmas telekkel rendelkezik, ezért gazdálkodásra is tökéletesen alkalmas. Amennyiben egy élhető terekkel rendelkező, természet közeli családi házban képzeli el az Ön, illetve családja életét, akkor ez a tökéletes választás. ELŐNYÖK: mezőgazdasági célra hasznosítható telek, több generáció együttélésére is alkalmas, éjszakai áram, körbejárható ingatlan, kellemes és családias lakókörnyezet, 25 nm fedett terasz, 4 db kút (1 gyűrűskút, 3 fúrt kút), 41 nm-es melléképület (nyári konyha, műhely), beton és téglaalap, jó állapotú gázkazán(2010), a nyílászárók több helyen cserélve lettek, részleges külső szigetelés, limit alatti gázfogyasztás, alacsony fenntartási költség, beépített konyhabútor. LOKÁCIÓ: Dömsöd Pest megyében, Budapesttől 50 km-re található, Ráckeve szomszédságában. A ház Dömsöd átmenő forgalomtól mentes, belterületi, családi házas részén, kellemes és nyugodt környezetben helyezkedik el. Az 51-es főút pár perc alatt megközelíthető, illetve tömegközlekedéssel Budapestet könnyen elérhetjük. Az OTP Bank kedvezményes lakáshitelével és CSOK támogatással segítjük a vásárlását, egyedi kamatfeltételekkel és díjmentes ügyintézéssel. Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését és szívesen megnézné, akkor hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Riszter Ágnes Mária Otp Ingatlanpont Fő utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 363 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Riszter Ágnes Mária Otp Ingatlanpont Fő utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 363 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY