Eladó ház Dombóvár 130 nm
Eladó ház Dombóvár 130 nm
Eladó ház Dombóvár 130 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8010064
Referenciaszám: 369730
Feltöltve: 1 hónapja

Dombóvár eladó családi ház 4 szobás: 45 millió Ft

45 millió Ft
346 154 Ft/m²
130 m²
Alapterület
827 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 130 601 Ft
Második évtől
178 233 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Dombóváron exkluzív családi ház eladó! Kimagasló minőséggel átépített és felújított! Gunaras Gyógyfürdő közelében,kedvelt utcában! 2023-ban lettek a felújítási munkálatok befejezve. Phoroterm téglával,Terrán tetőcseréppel, Új tetőszerkezettel készült el a ház. ! Különleges csúcskategóriás építési anyagokkal.Hozzáépített helyiséggel. Hasznos alapterület: 130 m².Telekméret: 827 m². 3szoba, hatalmas, exkluzív nappali, 5m belmagasság! Minőségi hajópadlóval burkolt mennyezet! Galériával! Konyha, étkező,közlekedő,fürdőszoba, külön wc,dolgozó szoba, gyerekszoba,gardrób,hálószoba,hátul tágas fedett terasz.Riasztó berendezéssel,kamera rendszerrel ! A külső homlokzat hőszigetelt, a nyílászárók minőségi műanyagból készültek. A belső terek is igényesen lettek kialakítva, minden helyiségben kiváló minőségű burkolatok és berendezések kerültek beépítésre. A fűtésről Nobo elektromos fűtő panelek gondoskodnak, továbbá a nappaliban nagyteljesítményű Nord hűtő- fűtő klíma található! Három fázis van az ingatlanban, H tarifával! Napelem rendszer kialakítható! Körbe kerített,elöl lézer vágott kerítés,hátul drótkerítéssel. A ház dupla teleken található! Egyenes, gondozott hátsó udvarral. A kertben sütögetővel, játszó résszel, ideális kisgyermekes családnak!. Egyedi design! Minden szükséges műszaki dokumentáció, tervrajz rendelkezésre áll! Részletes információkért kérem, hívjon a lent megadott telefonszámon! A ház ideális választás lehet egy nagy család számára, vagy olyanok számára, akik egy exkluzív otthont keresnek! Már a kapun belépve a nyugalom szigetén érezhetjük magunkat, ide tényleg már csak költözni kell! Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
jó közlekedésű
erkély
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
pál piroska Dombóvár Az iroda összes hirdetése
+36 30 277 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
pál piroska Dombóvár Az iroda összes hirdetése
+36 30 277 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY