Eladó ház Döge, település központi 141 nm
Eladó ház Döge, település központi 141 nm
Eladó ház Döge, település központi 141 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7846595
Referenciaszám: M250392
Frissítve: 16 napja

Döge eladó családi ház: 21,9 millió Ft

21,9 millió Ft
155 320 Ft/m²
141 m²
Alapterület
2165 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 63 559 Ft
Második évtől
86 740 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Döge községben családi ház eladó! Eladásra kínálok Kisvára közelében Döge községben egy 2165 nm-es ingatlanon, 1998-ban sávalapozással, tégla falazóelemből, vegyes / cserép és fémlemez/ tetőfedéssel többségében fa nyílászárókkal megépített belső felújításra szoruló 141 m2 hasznos alapterületű, 2+2 szoba, nappali, konyha, étkező, kamra, előtér, közlekedő, külön WC, fürdő és pince helyiségekből álló családi házat. A családi ház melegvízellátásáról villanybojler, fűtéséről konvektorok gondoskodnak, jelenleg azonban a gázóra le van szerelve, az ingatlan nem rendelkezik fűtéssel. A gázszolgáltatás több mint 6 hónapon keresztül szünetel, ezért a gázművek nyomáspróbát fog kérni! Villany és vízóra van. A padlóburkolatok többnyire épek, a falakról azonban a lambéria burkolat nagy részét eltávolították. A csempeburkolatok épek. Az utcafronti homlokzatnál hajszálrepedések; az É-i homlokzatnál vakolat omlás látható, melyek az ingatlan jelenlegi statikai állékonyságát nem befolyásolják. A zárt szélfogó a térképmásolaton nem szerepel. Csak készpénzes vevőnek értékesíthető. Az ingatlan tehermentesen, közműtartozásoktól mentesen kerül a hirdetésben szereplő áron, a leendő tulajdonosa bírtokába és tulajdonába. A házon szükséges felújítások elvégezhetők akár állami támogatás felhasználásával is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1998
Terasz:
16 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfort nélküli
garázs
világos
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr.Oláh István Nyíregyháza Dózsa György út 32-34 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 515 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr.Oláh István Nyíregyháza Dózsa György út 32-34 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 515 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY