Eladó ház Diósd 188 nm
Eladó ház Diósd 188 nm
Eladó ház Diósd 188 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7904568
Referenciaszám: HZ019465-4495063
Frissítve: ma

Diósd eladó családi ház 5 szobás: 169,9 millió Ft

169,9 millió Ft
903 723 Ft/m²
188 m²
Alapterület
585 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 493 093 Ft
Második évtől
672 927 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
DIÓSD - LUXUS családi ház Rövid időn belül költözhető! Amennyiben diósdi energiatakarékos otthonát keresi, akkor kár tovább lapoznia, már meg is találta!Diósd elit részén, luxus házak környezetében épült garázsos 188 nm-es családi ház eladó.Az ingatlan elkészült. Magas minőségben, szabályoknak és előírásoknak megfelelően.A burkolás még hátra van, így ha időben lefoglalja, még kiválaszthatja saját ízlésének és igényeinek megfelelően.Elrendezése alaposan átgondolt, megtervezett, a mostani igényekhez igazodva tágas, kellő életteret biztosít.A szobák méretei az átlagnál nagyobbak illetve a többi helyiség kialakítása is a kellemes és kényelmes mindennapokat szolgálja.A belső terek rendkívül világosak, napfényesek az egyedileg tervezett nyílászáróknak köszönhetően.A beruházó számos referenciát tudhat maga mögött, hosszú évek óta érdekelt lakóparkok, társasházak, családi házak és ikerházak építésében, ezeket igény szerint egyeztetett időpontban akár meg is tudjuk tekinteni.Diósd a budapesti agglomeráció egyik legkedveltebb és legnépszerűbb városa. A főváros rövid időn belül elérhető, minden a közelben van, szép és nívós kertvárosi környezet.Céges építkezés, így CSOK és hozzá tartozó kedvezmények, illetékmentesség, állami támogatások igénybe vehetőek, 5%-os ÁFA visszaigényelhető.Az ingatlanról:- 4 szoba + amerikai konyhás nappal- 2 fürdőszoba wc-vel + külön mellékhelyiség- gardróbok- 585 nm telek- 1 állásos garázs- 20 nm-es teraszkapcsolat a nappalihozNéhány műszaki adat:- 12 kW-os Daikin Hőszivattyús padlófűtés HMV tárolóval, Fan coil hűtés- 3 rétegű, 6 légkamrás, német alapanyagú, egyoldali műanyag, a háznak megfelelő dió vagy antracit színű nyílászárók- Vakolt, színezett zsalubeton frontkerítés, WPC kerítéslécekkel- bejárat előtt térköves burkolat- elektromos redőny dobozolás lefutókkal- kapunyitás, kamerás kaputelefon, Wifis riasztó rendszer előkészítése- elektromos kiállás a kapuhoz- motorizált garázskapu - napelem előkészítés komplett előcsövezéssel - sík tereprendezésLegyen ez az Ön otthona, 2023. Augusztusban költözhető!A teljes műszaki tartalom és az ingatlannal kapcsolatos dokumentáció megtekintést követően rendelkezésre áll.A környék infrastruktúrája kiváló, a közelben minden megtalálható. Bevásárlási lehetőségek, szabadidőközpont, iskola, óvóda, amerikai iskola stb..További információkért vagy megtekintéssel kapcsolatban kérem keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Joóné Breznay Beatrix Justingatlan bt Az iroda összes hirdetése
+36 30 552 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Joóné Breznay Beatrix Justingatlan bt Az iroda összes hirdetése
+36 30 552 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY