Eladó ház Dévaványa, csendes 61 nm
Eladó ház Dévaványa, csendes 61 nm
Eladó ház Dévaványa, csendes 61 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7941338
Referenciaszám: M262642
Frissítve: 16 napja

Dévaványa eladó családi ház 1+2 fél szobás: 9,5 millió Ft

9,5 millió Ft
155 483 Ft/m²
61 m²
Alapterület
1197 m²
Telek
1+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 27 571 Ft
Második évtől
37 627 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok egy Békés vármegyében Békéscsabától 52 kilométerre Dévaványán található családi házat. A családi ház a 80-as években épült, stabil alapokkal és téglafalazattal rendelkezik. Ideális alap egy családi otthon kialakítására, hiszen stabil és repedésmentes , ugyanakkor belső tere remekül alakítható, igényekre szebható. A ház aszfaltozott úton megközelíthető, közel a főúton található buszmegállóhoz. A telek nagy, egy melléképület is található rajta, mely viszonylag jó állapotú. A lakóházban kialakításra került - két szoba, - nappali-ebédlő, - fürdőszoba (egyben WC) - konyha - kamra (padlásfeljáró) A házban kialakításra került a gázvezeték, azonban gázóra nincs, alkalmat adva az alternatív fűtési rendszer kialakításához. Padlástere beépíthető, így csak a vásárló fantáziája szab határt a családi fészek kialakításának. Tekintse meg és lássa meg benne az új családi fészket! Az ingatlanra kedvezményes CSOK hitel - megfelelő személyi feltételek mellett - felvehető! Babaváró hitel ügyintézését is vállalom. Amennyiben a vásárláshoz el kellene adni jelenlegi ingatlanát, állok rendelkezésére! Az OTP Bank Nyrt. által nyújtott kedvezményes hitelek ügyfeleink rendelkezésére állnak. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
félkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dajka Imre Gyomaendrőd Szabadság tér 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 474 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dajka Imre Gyomaendrőd Szabadság tér 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 474 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY