Eladó ház Derecske 120 nm
Eladó ház Derecske 120 nm
Eladó ház Derecske 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7902480
Referenciaszám: 209100259
Frissítve: 16 napja

Derecske eladó családi ház 3 szobás: 22,9 millió Ft

22,9 millió Ft
190 833 Ft/m²
120 m²
Alapterület
900 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 66 462 Ft
Második évtől
90 701 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Azonosító: 1797   Eladásra kínálok Derecskén egy 900 nm-es telken 2 különálló lakóházat.   Mindkét épület folyamatosan felújított, karbantartott, azonnal költözhető állapotú, egyenként 60 nm lakóterülettel rendelkeznek.   Az egyik épület összkomfortos. Egy szoba a konyhával, étkezővel egy helyiségben van, de igény szerint egyszerűen elválasztható. Valamint fürdőszoba, folyosó és egy spájz található az ingatlanban. További jellemzők: - tégla alapon vályogfalazat - cseréptető - gázkonvektor és cserépkályha fűtés - új víz-, villany-, és gázvezetékek - új burkolatok - műanyag nyílászárók   A másik épület szintén nagyon jó állapotú, 2 szoba, közlekedő és egy spájz található benne. Ebben az épületrészben nincs víz, így fürdőszoba és konyha sem lett kialakítva, viszont a víz bevezetése után a spájzból könnyedén kialakítható egy fürdőszoba, valamint a közlekedőben konyhának is van hely. Toábbi jellemzők: - tégla alapon vályogfalazat - palatető - mindkét szoba gázkonvektorral és cserépkályhával is fűthető - új burkolatok - műanyag nyílászárók   Az udvarban több melléképület is található, melyekben műhely, valamint állattartásra alkalmas helyiségek kerültek kialakításra. Az egyik melléképület alatt egy kb. 4 nm-es pince is van.   Az épületek szerkezetileg jó állapotúak, nem vizesednek. Az udvar tiszta, rendezett.   Ajánlom összeköltöző családoknak, több generáció együttélésére.   Hívjon bizalommal és tekintse meg!   CsOK, Babaváró hitel, Biztosítás, Lakáshitel teljes körű ügyintézésével állunk rendelkezésére. Tekintse meg további hirdetéseinket a B&F Ingatlaniroda weboldalán.      

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1971
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jenei Ferenc Attila B&F Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 227 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jenei Ferenc Attila B&F Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 227 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY