Eladó ház Debrecen 158 nm
Eladó ház Debrecen 158 nm
Eladó ház Debrecen 158 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8075679
Referenciaszám: HZ033863
Frissítve: 17 napja

Debrecen eladó családi ház 5 szobás: 109 millió Ft

109 millió Ft
689 873 Ft/m²
158 m²
Alapterület
938 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 316 346 Ft
Második évtől
431 719 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kertvárosi nyugalmat keresel Debrecenben? Kétgenerációs portán gondolkodtok, megfizethető áron?Itt az új Otthonotok, engedd, hogy bemutassam!Minden, amit a térkövezett, füvesített 936 nm-es telek tartalmaz: nettó 95 nm-es főépület, alatta 45 nm-es pince/garázs,  25 nm-es fedett terasz, 45nm-es melléképület (kisház), 45 nm-es duplagarázs, 7nm-es fedett terasz. A főépület minden részét a fiatalos modern hangulat jellemzi. Tágas amerikai konyha nappali, melyhez 4 külön bejáratú szoba kapcsolódik. Az ingatlan 2016-ban teljes felújításon esett át, de a folyamatos gondos karbantartás jellemzi, így 2022-ben kapott teljesen új beépített, gépesített konyhabútort is.A sarokkádas fürdőszoba és az illemhelyiség külön helyiségben található.Minden helyiségben műanyag ablakok vannak, rovarhálóval, redőnnyel.Kilépve a fedett teraszra, maga a nyugalom és béke fogad minket. A sütés/ főzés szerelmeseinek kiváló hely a fedett teraszon kialakított konyharész, valamint szalonnasütő, grillező rész is bőven helyet kaphat a terasz mellett.A kisház, ami nem is olyan kicsi, teljes privát részt biztosít az összeköltözőknek. Minden megtalálható, hogy kényelmesen érezzük magunkat: nappali, konyha, hálószoba és fürdőszoba is. Elektromos garázskapuval felszerelt óriás dupla garázs gondoskodik, hogy minden elférjen, az autók mellett is, legyen az kerékpár, roller, kerti szerszámok.Plusz extra csavar még, hogy a főépület alatt lévő, eredetileg garázst, a jelenlegi tulajdonosok átalakították, így egy nagy tágas tér fogad minket +1 szobával, mely lehet iroda, műhely, otthoni munkavégzés céljára tökéletesen megfelelő külön bejárattal rendelkező része a háznak.Ha már régóta gondolkodtok, hogy együtt jobb lenne élni, gyereke kapcsánl a nagyszülők is tudnának segíteni, csak egy megfelelő Otthonra vágytok, elérhető áron, akkor ne habozz! Hívj gyere nézzük meg együtt!Szuper lehetőség a Kard utca egy csendes utcájában!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1995
Erkély:
25 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Korhut-Farkas Beáta Duna House - Debrecen, Antall József utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 673 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Korhut-Farkas Beáta Duna House - Debrecen, Antall József utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 673 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY