Eladó ház Debrecen 105 nm
Eladó ház Debrecen 105 nm
Eladó ház Debrecen 105 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7864491
Frissítve: 3 napja

Debrecen eladó családi ház 1+4 fél szobás: 74,8 millió Ft

74,8 millió Ft
712 381 Ft/m²
105 m²
Alapterület
609 m²
Telek
1+4 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 217 089 Ft
Második évtől
296 262 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nem talál megfelelő, jó ár/érték arányú házat Debrecenben? Költözzön Hajdúszoboszlóra, és vegye igénybe a gyógy- és strandfürdőt valamint élményfürdőt féláron(!), vagy a sportuszodát szuper kedvezményes bérlettel továbbá rengeteg ingyenes, vagy kedvező árú kulturális/szórakoztató programból is válogathat! Használja ki a kisvárosnak azt az előnyét, hogy minden üzlet és szolgáltatás percek alatt – akár kerékpárral is – elérhető! És nem utolsó sorban Debrecen, a BMW gyár, a nyugati- illetve déli ipari park csupán 25-30 perc távolságra van. Tulajdonostól eladó egy Hajdúszoboszló kertvárosának csendes zsákutcájában -Nádaspart horgásztó közelében- lévő, nagyon jó elrendezésű, kis rezsijű, földszintes családi ház, dupla garázzsal, tárolóval, fedett gépkocsibeállóval, parkosított udvarral. Az összközműves ház 1998-ban épült, 38 cm-es téglából, Baramac cserépfedéssel, műanyag nyílászárókkal (ablakokon rovarhálós műanyag redőnyök). Fafödémes, összességében 25 cm ásványgyapot és 10 cm faforgácsbeton szigeteléssel. Az aljzatbeton alatt 5 cm-es polisztirol szigetelés van. A lakóház helyiségei (kb.105 m2): - előszoba, közlekedő - nappali + étkező+ konyha egy légtérben, de a konyha kicsit elszeparálva - kamra, - 4 külön nyíló hálószoba - 2 fürdőszoba WC-vel (az egyik sarokkáddal dupla mosdóval, a másik akadálymentes zuhannyal és mosdóval) Fedett terasz (kb. 22 m2): A lakóház és a garázs között helyezkedik el. Jelenleg nyári konyha+nappali funkciót tölt be, és biztosítja a szúnyogmentes nyári estéket, családi- baráti összejöveteleket. De alkalmas lehet irodának, vagy vállalkozási tevékenység végzésére is. A garázs (kb. 36 m2): Téglából épült, beton aljzattal ellátott, és vízzel, villannyal, szennyvízcsatornával, szerelőaknával rendelkezik. Melléképület (tároló): Könnyűszerkezetes, hőszigetelt, aljzatbetonnal, villannyal ellátott. Fűtés és melegvíz-ellátás: Hajdu Smart kondenzációs kazánnal történik, radiátor hőleadókkal (padlófűtés nincs). Az éves gázfogyasztás időjárás függvényében 1000-1200 m3 között alakul (fűtés+meleg víz 4 főre+főzés). A nappaliban lévő kéményre kandalló köthető. Hűtés: 2 db. klíma, melyek elhelyezésükből adódóad az egész lakóteret képesek hűteni. Kábeltv, internet: A három legnagyobb kábelszolgáltató kínálataiból válogathat, továbbá a Yettel 5G hálózata is elérhető. Az ingatlan tehermentes. Érdeklődni: a megadott telefonszámon (a hét bármely napján) INGATLANKÖZVETÍTŐK NE keressenek!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1998
Terasz:
22 m²
Energetikai besorolás:
D
Napelem:
Nincs
duplakomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 439 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 439 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY