Eladó ház Debrecen, Fészek lakópark 140 nm
Eladó ház Debrecen, Fészek lakópark 140 nm
Eladó ház Debrecen, Fészek lakópark 140 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7767761
Feltöltve: 10 hónapja

Debrecen eladó családi ház 4 szobás: 165 millió Ft

165 millió Ft
1 178 571 Ft/m²
140 m²
Alapterület
817 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 478 872 Ft
Második évtől
653 520 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Debrecen,Fészek lakópark kedvelt utcájában,133 nm-es ,kifogástalan műszaki állapotú,korszerű energiájú, nappali+ 3 szobás,igényesen parkosított 817 nm-es telken , földszintes családi ház,ELADÓ ! Jellemzők a teljesség igénye nélkül: -Az ingatlan 2002-ban ytong téglából épült, 2022-ben 15cm-es közeggyapot korszerű szigeteléssel lett ellátva. -Alapterülete 140 nm-, melyből a garázs 21,6 nm, és a fedett terasz 7,56 nm. Kitűnő elrendezésének köszönhetően, tágas terek jellemzik. Tájolása kellemes ,mindig világos és napfényes. -Konyha, étkező és nappali egy tágas térben található, innen 8 nm-es burkolt és fedett teraszra jutunk, kilátással és kapcsolattal a gyönyörű kertre. -Földszinten található még 3 különnyíló szoba,közlekedő,spájz,kádas és zuhanyzós fürdőszoba, Wc, háztartási helyiség szintén Wc- vel -A mai ENERGIA TAKARÉKOS elvárásoknak megfelelően 2022-ben a ház külső felújítása megtörtént 15 cm-es közeggyapot szigetelést kapott, valamint új kondenzációs Viessmann kazán lett beépítve. Az ingatlan fűtése padlófűtés, a 3 szobában pedig radiátoros fűtés, alternatív fűtési lehetőségként a nappaliban hűtő- fűtő klíma, valamint kandalló is helyet kapott. -Nyílászárói hő és hangszigetelt jó minőségű egyedi, tökéletes tölgyfa ablakok,redőnnyel ellátva -Az ingatlan egésze, kifogástalan, ízléses és tökéletes állapotban van. 2022-ben a konyha felújítása is megtörtént/új frontok, új tűzhely, stb./ Valamint a folyosón magas minőségű tölgy színű beépített szekrények lettek. -A 21,6 nm-es garázs, fűtött és automata garázskapuval rendelkezik -A gondozott füvesített,parkosított 817 nm-es telken, helyet kapott egy 10 nm-es kerti tároló,térköves kerti sütő rész is. A locsolást öntöző rendszer biztosítja, melyet fúrott kút táplál. -Az ingatlan a Fészek lakópark frekventált területén található, kellemes közelségben minden infrastruktúrához. Tökéletes meleg, családi otthon,melybe csak beköltözni kell !! Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, megtekintéssel és további információval kapcsolatban keressen bizalommal! Irodánk a vétellel járó teljes ügyintézésében segítséget nyújt, vevői részére. A velünk való közreműködés során, az igénybe vett szolgáltatásokat,mint pl: ügyvédi költséget , hitelek igénybe vételét,ingatlan biztosítását kedvezményesen biztosítjuk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2002
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
fűtött garázs
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
amerikai konyha
étkező
kamra
terasz
melléképület
mosókonyha
klíma
kandalló
parkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Illésné Németh Marianna Illésné Németh Marianna Az iroda összes hirdetése
+36 30 701 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Illésné Németh Marianna Illésné Németh Marianna Az iroda összes hirdetése
+36 30 701 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY