Eladó ház Debrecen, Ondód 64 nm
Eladó ház Debrecen, Ondód 64 nm
Eladó ház Debrecen, Ondód 64 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 7651972
Feltöltve: 1 éve

Debrecen eladó családi ház 2 szobás: 64 millió Ft

64 millió Ft
1 000 000 Ft/m²
64 m²
Alapterület
1566 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 185 744 Ft
Második évtől
253 486 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Debrecen-Ondódon 1566m2-es telken eladó egy 64m2-es lakóház és hozzá tartozó üzlethelyiség rendezett környezettel. A település csendes, átmenő forgalom nincs. Az M35-ös autópálya felhajtótól az ingatlan 5 km-re található, buszmegálló kb 200m-re ahol helyi járatú busz közlekedik a Segner térig. Az ingatlan előtt körbekerített játszótér található, mely kedvez a gyermekes családoknak. A ház falazata tégla 8 cm szigeteléssel, a tető zsindellyel borítva. Fűtés/melegvíz kombi gázkazánnal megoldott, mely 4 éve lett újra Ariston típusúra cserélve. Egyik szoba klímás. Az ingatlannak vannak melléképületei: nyári konyha (alatta pincével), kamra, tárolók, műhely és egy fedett kocsibeálló is. Az udvaron van még akár haszonállat tartására alkalmas épület is. Kert öntözése ásott kútról lehetséges. A hobbi és a haszonkert kerítéssel el van egymástól választva. A haszonkertben termő gyümölcsfák, szőlő tőkék is megtalálhatóak. Az ingatlan teljes egészében többféle lehetőséget kínál azok számára, akik szeretik a kertet és az állatokat. Komolyabb érdeklődőnek el kell jönni, meg kell nézni. Az működési engedéllyel rendelkező üzlethelyiség a kezdetektől fogva élelmiszerbolt, melyet több mint 18 éve ugyanaz a megbízható bérlő üzemeltet. Tulajdonos váltás esetén megegyezés szerint tovább bérelné, ez az egyetlen kereskedelmi egység a településen. Ingatlanosok ne keressenek! Az ingatlan tehermentes. További kérdésekkel keressenek az alábbi telefonszámon, akár Viberen is: 06204023995 vagy a 06 20/575-6352.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1961
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
összkomfortos
kocsibeálló
kert
csendes
világos
étkező
pince
melléképület
műhely
internet
beépített konyhabútor
alacsony közös költség
vízórás
hőszigetelt
klíma
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 575 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 575 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY