Eladó ház Debrecen, Köntöskert 228 nm
Eladó ház Debrecen, Köntöskert 228 nm
Eladó ház Debrecen, Köntöskert 228 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8088828
Referenciaszám: M271983
Frissítve: 10 napja

Debrecen eladó családi ház 4 szobás: 229 millió Ft

229 millió Ft
1 004 386 Ft/m²
228 m²
Alapterület
800 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 664 616 Ft
Második évtől
907 006 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy a 21 század igényeinek megfelelő műszaki tartalommal épített, letisztult formákkal és színekkel megálmodott családi ház, Debrecen Köntöskert városrészén. A 800 négyzetméteres telekre épített bruttó 228 négyzetméteres ház kívülről egyedi, elegáns megjelenésével beleolvad a környezetébe. Stílusában a skandináv és modern parasztház elemeit ötvözi. A nettó 180 négyzetméteres ház központi eleme egy impozáns és minden igényt kiszolgáló 50 négyzetméteres amerikai konyhás nappali 5,8 m-es belmagassággal. A konyhába a legmodernebb konyhai BOSCH gépek lettek beépítve. Hatalmas tölgyfa konyhaszigettel és egy darabból álló gránit munkalappal. Rendelkezésre áll 4 hálószoba és egy a nappalival részben egybenyitott dolgozó szoba, valamint 2 fürdő és külön WC. Az ingatlan főbb műszaki jellemzői: - Geotermikus fűtési és hűtési rendszer hőszivattyúval, padló, fal és mennyezeti leadókkal - Hővisszanyerő szellőztető rendszer minden helyiségben - 5,6 kWp napelem rendszer - szükség esetén bővíthető, akkumulátor csatlakozás - Tégla falazat, vasbeton födém - BOSCH konyhai gépekkel felszerelt, gránit pultos konyhasziget, tölgyfa konyhaszekrény - 2 állásos garázs, Hörmann dupla garázsajtóval - 3 x 32 Amper elektromos hálózat - 40 cm járható födém szigetelés (nappali részen 45 cm) - 20 cm homlokzati szigetelés - Prémium minőségű, 3 rétegű fa nyílászárók - Elektromos alu redőnyök és szúnyoghálók - Riasztó és kamerarendszer előkészítés Az új tulajdonosnak annyi dolga lesz, hogy az utcafronti kerítést az igényeinek megfelelően építse meg, valamint a ház mögötti kerítést kell az igényeinek megfelelően kialakítani. Valamint a parkosítást befejezni. Bármilyen kérdésével forduljon hozzánk bizalommal. Kedvezményes hitelek az OTP bank hátterével.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Geotermikus
Építés éve:
2022
Terasz:
30 m²
Energetikai besorolás:
A+++
Napelem:
Van
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
fűtött garázs
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
amerikai konyha
kamra
gardrób
terasz
mosókonyha
bútorozatlan
beépített konyhabútor
beépített szekrény
gépesített
hőszigetelt
riasztó
kaputelefon
klíma
parkettás
redőny
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Debrecen Kürös utca Debrecen Kürös utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 649 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Debrecen Kürös utca Debrecen Kürös utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 649 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY