Eladó ház Debrecen, Köntöskert 155 nm
Eladó ház Debrecen, Köntöskert 155 nm
Eladó ház Debrecen, Köntöskert 155 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7815325
Referenciaszám: H471413
Frissítve: 3 napja

Debrecen eladó családi ház 5 szobás: 149 millió Ft

149 millió Ft
961 290 Ft/m²
155 m²
Alapterület
882 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 432 436 Ft
Második évtől
590 148 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Köntöskert és Hatvan utcai kert között található egy varázslatos, kis fenntartási költségű, nagy méretű ház, amely mindent kínál, amire csak vágyhat! Ez a 882nm-es telken lévő gyönyörű ingatlan rendkívül praktikus elrendezésű, 110 nm-es szuterén szinttel, 110 nm-es magasföldszinttel és egy további 80 nm-es tetőtérrel büszkélkedhet. Az épület megépítésekor a minőség volt az elsődleges szempont, ezért a főfalak vastag, 30 cm vastagságú téglából készültek, és 14 cm vastag szigetelést kapott. A tetőtérben további 30 cm vastag szigetelés gondoskodik a tökéletes hőszigetelésről, míg a nyílászárók 3 rétegű üvegezésűek, hogy a lehető legjobban kihasználják a természetes fényt. MINDEN SZEMPONTBÓL MEGFELELŐ 2 GENERÁCIÓ EGYÜTT DE MÉGIS KÜLÖN ÉLÉSÉHEZ, VAGY EGY OTTHONI VÁLLALKOZÁS ÜZEMELTETÉSÉHEZ!!! Az otthon meghittségét és a kellemes hangulatot fatüzelésű kandalló és a szuterénben megbúvó retro sparhelt adják, azonban a fő fűtést egy hatékony kondenzációs gázkazán biztosítja. Ennek köszönhetően az éves gázfogyasztás mindössze körülbelül 130 ezer forint, így hosszú távon is gazdaságos megoldásnak bizonyul. A ház alatt található klimatizált szuterén pedig még számos lehetőséget rejt magában. Képzelje el, hogy az évszakoktól függetlenül használható irodát, műhelyt, garázst vagy hobbi-sport szobát alakíthat ki itt! Az igényei és fantáziája szabhat csak határt annak, hogy ezt a tér hogyan alakítja át egy személyes oázissá. Az ingatlan elhelyezkedése is kiváló: részben térkövezett udvar, teljesen intim, körülöttünk nincs társasház, így a nyugalmat és a magánéletet is élvezheti. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, és találja meg álmai otthonát ebben a kis rezsijű házban! Keressen minket mielőbb, és szívesen segítünk megtekinteni az ingatlant!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1989
Erkély:
10 m²
Terasz:
21 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Poráczki Ádám Otthon Centrum - Debrecen - Bajcsy-Zsilinszky utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Poráczki Ádám Otthon Centrum - Debrecen - Bajcsy-Zsilinszky utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY