Eladó ház Debrecen, Gerébytelep 135 nm
Eladó ház Debrecen, Gerébytelep 135 nm
Eladó ház Debrecen, Gerébytelep 135 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7999634
Referenciaszám: H481638
Frissítve: 16 napja

Debrecen eladó családi ház 4 szobás: 89,9 millió Ft

89,9 millió Ft
665 926 Ft/m²
135 m²
Alapterület
1237 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 260 913 Ft
Második évtől
356 069 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy kétgenerációs családi ház, mely Debrecen egyik legkedveltebb részén, a Geréby telep közepén található. Az ingatlan kivételes lehetőséget kínál mindazoknak, akik egy komfortos otthont keresnek családjuknak. Jellemzői: - Kétgenerációs ház: A nagyobb ház 2 szoba + nappali-étkezőből áll, míg a kisebb ház egy szobás, összkomfortos lakótérrel rendelkezik. - Összesen 135 négyzetméter: A nagyobb ház területe 102 négyzetméter, míg a kisebb ház 33 négyzetméter. - A nagyobb ház 1973-ban épült, és az évek során számos felújításon esett át, biztosítva a kényelmet és az alacsony rezsiköltségeket. A kisebb lakóegység is ekkor épült, viszont ez anyagi ráfordítást igényel. Nagyobb Ház Főbb Jellemzői: - Tetőszerkezet felújítása 10 évvel ezelőtt - Teljes körű villany- és vízvezeték cseréje megtörtént - Műanyag nyílászárók és 15 cm vastag szigetelés biztosítja az energiatakarékosságot - Beton alapon tégla falazat, cseréptető - Fűtése gázcirkós, de vegyes tüzelésű kazán is rendelkezésre áll - Cserépkályha a nappaliban, amely hangulatos meleget biztosít - Inverteres klíma a nappaliban a tökéletes hőmérsékletért - Fürdőszobában épített zuhanyzó, külön WC - Borospince és kazánház a pinceszinten Kisebb Ház Főbb Jellemzői: - Gázkonvektor fűtés és fa nyílászáró - 5 cm vastag szigetelés - Villanybojler biztosítja a meleg vizet - Fürdőszoba-WC kombinált térrel és beépített fürdőkáddal Kert és Külső Terek: - Fúrt kút automata öntöző rendszerrel a gyönyörű kert gondozásához - Nyitott kocsibeálló és garázs egy autó számára - Két tároló (16 és 9 négyzetméteres) a ház mögött - Gyümölcsfákkal ültetett kert az udvar végében Közlekedési Előnyök: - 400 méterre az Acsádi úti buszmegálló - 500 méterre a Juhász Géza utcai buszmegálló - 10 percre autóval az abszolút Belváros Az ingatlanról teljes körű videó felvétel készült, a megtekintése érdekében weboldalunkon keresse a H481638 regisztrációs számon vagy keressen telefonon közvetlenül. Ez az ingatlan tökéletes egy olyan családnak, amely értékeli a minőséget, a kényelmet és a stílust. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és vegye fel velünk a kapcsolatot még ma a részletekért és a megtekintésért!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1973
Terasz:
13,4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dankos Andrea Otthon Centrum - Debrecen - Bajcsy-Zsilinszky utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dankos Andrea Otthon Centrum - Debrecen - Bajcsy-Zsilinszky utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY