Eladó ház Debrecen, Biharikert, Árva utca 55 nm
Eladó ház Debrecen, Biharikert, Árva utca 55 nm
Eladó ház Debrecen, Biharikert, Árva utca 55 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8054938
Frissítve: 23 napja

Debrecen eladó családi ház 2 szobás: 41,5 millió Ft

41,5 millió Ft
754 545 Ft/m²
55 m²
Alapterület
514 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 120 444 Ft
Második évtől
164 370 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Debrecenben a Biharikertben eladó vált egy 55 nm-es két szobás, korszerűsítésre váró ingatlan! Kis kertes ház, ami nagy csodákra képes! 1950-es évek előtt épült, tömör tégla falazattal, tégla alapon lévő ház. Átlagosnál magasabb belmagasság és az elosztása is a nagypolgári lakásokhoz hasonló. Napfényes egybenyíló szobák, konyha és 2018-ban felújított fürdőszoba, széles közlekedő, üveges előtérrel fogadja lakóit és vendégeit. A telek 514 nm, mely nem túl nagy, de nem kicsi - kényelemesen karbantartható udvarral, mely magában foglal még egy fűthető „nyári konyhát” kamrával és a hátsó kert vonalában gazdasági épületet, mely újra gondolva akár műhellyé, tárolóvá és garázzsá is átalakítható. Locsolásra, kert gondozásra a fúrt kút is rendelkezésre áll. Az ingatlan összközművesített, a ház melegét gázkonvektorok és az egyik szobában cserépkályha is biztosítja, meleg vizet pedig villanybojler szolgáltatja! Szerkezetileg stabil, vizesedés mentes épület, a nyílászárók részben hőszigetelt műanyagok, ablakok redőnnyel ellátva. A telek adottsága több lehetőséget is rejt még magában, mint például a főépület bővítését is. Ajánlom fiatal pároknak, akik a családbővítést későbbre tervezik és van idejük a maguk igényeire formálni az ingatlant, de már jelenleg is élhető környezetet tudnak kialakítani! Olyan személyeknek, pároknak, ahol már a csemeték kirepültek és egy kisebb, könnyebben fenttartható ingatlant szeretnének, melyben továbbra is élvezhetik a saját kert szabadságát! Az Árva utca egyirányú, mely a Hét vezér utcából közelíthető meg, mégis átmenő forgalomtól mentes. A Bihari utcával párhuzamosan fekszik, ahol minden elérhető, pékség, élelmiszerbolt gyorsétkezdék, na és a” Zsibi” is 5 perc. A környéken szintén rövid időd belül elérhető orvosi rendelők, gyógyszertár, és ami még talán érdekes lehet családbővítés esetén, hogy iskola-óvoda és bölcsőde is megtalálható a közelben. Tömegközlekedés szempontjából busz járatok:11-15-15H-15Y. Szereti Debrecent, itt képzeli el a jövőjét, családi házas környezetre vágyik, hívjon! Megtekintés előre egyeztetett időpontban.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
G
komfortos
melléképület
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baranyai Tímea Professional Package Az iroda összes hirdetése
+36 70 585 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baranyai Tímea Professional Package Az iroda összes hirdetése
+36 70 585 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY