Eladó ház Daruszentmiklós 102 nm
Eladó ház Daruszentmiklós 102 nm
Eladó ház Daruszentmiklós 102 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7992002
Referenciaszám: 10824397
Frissítve: 18 napja

Daruszentmiklós eladó családi ház 2 szobás: 13,5 millió Ft

13,5 millió Ft
132 353 Ft/m²
102 m²
Alapterület
4303 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 39 180 Ft
Második évtől
53 470 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
C I T Y C A R T E L INTERNATIONAL REAL ESTATE AGENCY   bemutatja:   Az M6-os autópályától mindössze néhány percnyire, csendes, kulturált kis településen kínálunk eladásra egy átlagos állapotú, fagerendás parasztházat. A hagyományos, jórészt vályog falazatú ingatlan a XX. század húszas éveiben épült, az azt követő évtizedek során pedig lassú, fokozatos bővítéseken, közművesítésen esett át. Az épület száraz, masszív falai 102 nm-es lakóteret zárnak közre, amelyen a világos konyhához két tágas hálószoba, konyha, kamra, előszoba, folyosó, fürdőszoba és WC kapcsolódik. A lakóház fűtéséről gázkonvektorok gondoskodnak. Az épülethez kapcsolódó, nagyméretű tároló akár újabb lakóhelyiségek kialakítására is alkalmas lehet . A főépület mellett álló melléképület nyári konyhának és kamrának ad helyet. A 4.303 nm-es telek, valamint az udvaron álló gazdasági épületek, baromfi ólak, tárolók akár gazdálkodásra kínál lehetőséget.   Az ingatlan megvásárlásához FALUSI CSOK és banki hitel is igényelhető.   Irányár: 13,5 M.Ft.   Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt Ügyfelei részére az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig.      ÜDVÖZLETTEL: VIZLER JÓZSEF INGATLANSZAKÉRTŐ - REALTY SPECIALIST +36 30-815-2529 VIZLER.JOZSEF@CITYCARTEL.HU   CITY CARTEL BUDA KFT. CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT. 1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54. BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT    DUNAFÖLDVÁR, BÉKE TÉR 7.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1910
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
komfortos
kocsibeálló
kamra
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vizler József CITY CARTEL BUDAPEST ÉS AGGLOMERÁCIÓ Az iroda összes hirdetése
+36 30 815 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vizler József CITY CARTEL BUDAPEST ÉS AGGLOMERÁCIÓ Az iroda összes hirdetése
+36 30 815 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY