Eladó ház Dabas, Egyház utca 250 nm
Eladó ház Dabas, Egyház utca 250 nm
Eladó ház Dabas, Egyház utca 250 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7826893
Referenciaszám: HZ040211
Frissítve: 16 napja

Dabas eladó családi ház 5 szobás: 65 millió Ft

65 millió Ft
260 000 Ft/m²
250 m²
Alapterület
3833 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 188 647 Ft
Második évtől
257 447 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
BEFEKTETŐK FIGYELEM!Dabason eladó egy 3833 nm-es telken lévő három lakásos családi ház plusz két lakás kialakítási lehetőségével.A lakások teljesen újszerű állapotúak. Az eleső lakás belső elosztása két szoba, konyha-étkező, fürdő-wc, teasz. Fűtést gázkonvektor biztosítja. A melegvizet villanybojler szolgáltatja. A második lakás belső elosztása egy szoba, konyha-étkező, fürdő-wc, terasz. Fűtést gázkonvektor biztosítja. A melegvizet villanybojler szolgáltatja.A harmadik lakás belső elosztása egy szoba, konyha-étkező, fürdő-wc, terasz. Fűtést elektromos fűtőpanel biztosítja. A melegvizet villanybojler szolgáltatja.Az első két lakrész után pince és garázs található. A garázs szintén átalakítható egy kétszobás lakrésszé. Az udvaron található még egy melléképület ami igény szerint szintén akár két külön lakássá alakítható. A telek hátsó részén új út fog nyílni. Így akár az új utca megnyitását követően eladhatunk egy körülbelül 1500 nm-es terület vagy kétlakásos társasházat építhetünk rá.A jelenleg kialakított lakásokban minden közmű külön mérőórával rendelkezik. Így mindenki annyit fizet amennyit használ erre fő és almérők állnak rendelkezésünkre.Ha megtetszett Önnek az ingatlan kérem hívjon bizalommal akár hétvégén is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hortobágyi Zsuzsanna Duna House - Dabas Az iroda összes hirdetése
+36 30 670 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hortobágyi Zsuzsanna Duna House - Dabas Az iroda összes hirdetése
+36 30 670 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY